Films & Series

Deze Glee-actrice komt uit de kast als man

Glee is al twee jaar van de buis, maar we zullen de vrolijke serie met alle liedjes niet snel vergeten. Voor een Glee-ster heeft de serie haar grote doorbraak betekend. We leerden haar zeven jaar geleden kennen als een getalenteerde actrice en zangeres. Maar nu onthult de ster dat ze zich eigenlijk man voelt. De ster heeft zijn naam officieel veranderd en kan nu eindelijk zijn wie hij echt is!

Sunshine Corazon

“Mijn eerste tweet als Jake. Overdonderd. Zag al jullie lieve comments en ben heel blij. Eindelijk. Ik hou van jullie en zie jullie snel,” schrijft Jake Zyrus, die we leerden kennen als Charice Pempengco. De voormalige actrice speelde de rol van Sunshine Corazon en was drie afleveringen te zien in Glee. 

Mannelijke ziel

In 2014 onthulde Charice bij Oprah Winfrey dat ze zich mannelijk voelt. “In principe is mijn ziel mannelijk,” zei ze destijds. “Maar ik ben niet van plan om door die fase te gaan waarbij ik alles moet veranderen”. Inmiddels heeft de ster zijn naam veranderd en treedt hiermee naar buiten. De tweets als Charice zijn verwijderd. 

Vol lof

Fans reageren vol lof op de coming out van Jake. “Niemand kan dit moment verpesten. Niemand kan mijn geluk verpesten. Bedankt voor alle mooie berichten over mij,” aldus Jake op Twitter.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀