Real life

Girls Issues: Ik ben verliefd op mijn ex

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die verliefd is op haar ex. 

Hoi Girlscene!

Ik heb een jaar lang een relatie gehad met een jongen, alleen mijn ouders kwamen erachter. Super vervelend, want ik mocht in die tijd geen relatie, dus heb ik het uitgemaakt. Ik was er echt kapot van en hij ook.

Nu zijn we 3 jaar verder en hebben we weer contact, maar ik begin hem weer leuk te vinden. Alleen hij rookt en blowt nu, laten we zeggen dat hij heel erg is veranderd. Ik weet niet wat ik hiermee moet.

Wij hebben hiervoor nog contact gehad en toen heb ik gezegd dat ik hem leuk vind, alleen hij voelde niet hetzelfde. Ik ben bang dat ik nu weer afgewezen word en onze vriendschap verdwijnt. Het verwarrende is dat hij heel close was door mij te knuffelen, flirten enzovoorts.

Groeten,

Anoniem

Hi Anoniem,

Je ex leuk vinden is een probleem dat veel meiden hebben, maar jullie zijn niet uit elkaar gegaan omdat jullie elkaar niet meer leuk vinden. Dus als je hem nog leuk vindt, is het goed om na te denken over wat je hiermee wil doen.

Wil je weer een relatie met hem? Dan is het goed om hem te vertellen dat je hem leuk vindt. Wil je de vriendschap niet kapotmaken en heb er vrede mee met hoe het nu gaat? Dan kun je alsnog vertellen dat je hem leuk vindt, maar vergeet dan niet te zeggen dat je vrienden wil blijven.

Het is slim om bij jezelf goed na te denken wat je wil en wat je van hem verwacht.

Succes!

Liefs,

Girlscene

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀