Travel

7 aantal handige gadgets voor als je op roadtrip gaat

Een roadtrip met vriendinnen is één van de leukste vakanties van je leven. Lekker de hele auto volproppen met eten en keihard meezingen met de leukste oude nummers van Beyoncé en Rihanna. Hebben jullie al een eindbestemming of bedenken jullie dat op het moment zelf? Wij hebben een paar handige essentials op een rijtje gezet die super handig zijn met mee te nemen als je op roadtrip gaat! 

Handige gadgets voor in de auto: 

Extra charger voor in de auto1. Deze oplader voor in de auto is superhandig. Je kunt niet alleen twee telefoons opladen bij het stuur, maar het snoer gaat ook helemaal door tot de achterbank waardoor de mensen achterin ook hun telefoon in de lader kunnen doen. 
Car charger: €39,95

Powerbank bol.com2. Een powerbank is voor op de camping ook onmisbaar. Je kunt altijd even je telefoon opladen en muziek luisteren. Of als je aan het wandelen bent en je telefoon valt onverwachts uit, dan is een powerbank onmisbaar. 
Powerbank: €10

JBL speaker box3. Na een lange dag in de auto te hebben gezeten is het tijd om je auto te parkeren en bij een strandje of meertje te chillen. En hebben jullie geen muzikant in het midden? Zorg dan voor een goede speaker voor bij het kampvuur. 
JBL speaker€69

Drybag rood tas4. Ook zeker een handige essential: een waterdichte tas. Voor als je gaat wandelen of gaat zwemmen. Je kan er veel in kwijt en hij is makkelijk mee te nemen en sluitbaar. Ziet er ook leuk uit, toch?!
Drybag rood: €17,99

Thermoskan Roze Travelsky5. Deze roze topper is voor de echte koffie/theeliefhebber ook product dat echt niet is te missen. Deze leukerd wil en moet je toch gewoon mee hebben als je op roadtrip gaat?!
Koffiekan Travelsky: €29,95

Cooler tas
6. Deze tas ziet er misschien niet super fashionable uit, maar voor in de auto is hij super handig! Je kan er al je drankjes in bewaren en ze blijven ook nog koud. SUPER HANDIG!
Campingaz cooltas: €31,40

Europa wereldkaart ANWB7. De kaart van Europa is ook een goede om niet te vergeten. Als het goed is heb je een TomTom, of een ingebouwde navigatie. Maar als er iets mee gebeurt, of hij is ineens leeg en je bent de oplader kwijt dan is een kaart altijd handig. 
ANWB wegenkaart Europa: €9,95

Lees ook: 

Bron: Zipcar.com, popularmechanics.com | Beeld: iStock