News

Jaaaaa! Hier zijn de eerste foto’s van Mascha in haar trouwjurk

Vanmorgen schreven we over de ins en outs van de Grote Dag van de foefjes. Mocht het je compleet ontgaan zijn: Mascha en Gregor hebben afgelopen zaterdag elkaar het ja-woord gegeven in het romantische Florence. Langzaamaan worden de eerste foto’s gedeeld, maar het is nog altijd wachten op foto’s van Mascha in haar trouwjurk. Ja, in haar video zie je de jurk aan, maar hoe ziet het eruit in het Italiaanse landschap? We hebben de eerste beelden!

Florence was dit weekend de place to be voor de familie en vrienden van de foefjes. De twee gaven elkaar na een verloving van 1,5 jaar het ja-woord en ze wisten meteen dat Florence de plek moest zijn waar het ging gebeuren. Daar vierden ze namelijk hun eerste vakantie ooit en nog altijd heeft de plek een bijzondere betekenis voor hen. Maar nu over naar iets belangrijkers: de trouwjurk!

Mascha’s trouwjurk

OMG, we waren zo benieuwd welke jurk Mascha zou kiezen. En toen we dat eindelijk wisten waren we benieuwd hoe ze eruit zou zien in de jurk op haar bruiloft. Hier zijn de eerste kiekjes.

 

Een bericht gedeeld door Gregor (@gregor) op

mascha gregor trouwen

Lees ook: