Beauty

De perfecte beautyproducten voor een zwoele zomeravond

Het is zomer en dat betekent dat we buiten kunnen genieten van heerlijk warm weer. Niet alleen overdag, maar ook tot in de late uurtjes zijn we graag buiten. Wat is er nou fijner dan op het terras de laatste zonnestralen meepakken of een barbecue in de tuin? Maar hoe verzorgen we onze huid tijdens deze zwoele zomeravonden? Wij hebben de perfecte producten voor jou op een rijtje gezet.

beauty producten beautybox
♥ Greenland – Bodymist 75 ml €14,95

Deze bodymist geeft je lichaam een luchtige en verfijnde aardbei-anijs geur. De bodymist bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is onder andere vrij van SLS, SLES, parabenen en alcohol.

♥ Youthlab – daily sunscreen cream SPF 50 20 ml €9
Een fijne zonnebrandcrème in handig meeneemformaat is natuurlijk ideaal voor zonnige dagen. De crème beschermt je goed tegen de zon, verbetert hydratatie, voorkomt vochtverlies, gaat vroegtijdige veroudering tegen en heelt daarnaast littekens en huidimperfecties. Kortom een top zonnebrandcrème!

♥ Figs & Rouge Avance+ – Silhouette refiner 125 ml €32
Met dit mooie weer dragen we kleding waarin ons lichaam gezien mag worden. Door deze silhouette refiner kun je je nog zelfverzekerder voelen in je zomerse outfit. De crème verstevigt de huid, verbetert de teint, verfijnt je silhouet en stimuleert de huidcirculatie.

beautybox producten
♥ Starlooks – eye/face primer €10,67
Ook in de zomer is het leuk om uit te pakken met je make-up. Door de warmte kan het alleen zijn dat je make-up niet goed blijft zitten. Deze eye/face primer is daarom perfect. Het blijft lang zitten en heeft een mooie finish.

♥ Starlooks – eyeliner €16,89
Wanneer je de primer op hebt gedaan, kun je een zwoele ooglook maken. Bijvoorbeeld een prachtige cat-eye met een twist. De eyeliner heeft namelijk een stempeltje van een hartje of zoenlippen aan de achterkant zitten, waardoor je een leuke twist aan je ooglook geeft.

beautybox
Wil jij ook de Beautybox bestellen? Klik dan hier.

Lees ook:

Beeld: iStock 

Must reads 👀