News

Internet gaat los: Lidl verkoopt de tofste zomer musthave en het kost minder dan een tientje

Een bikini, zonnebril en zonnebrand moet je absoluut meenemen in je koffer als je naar een zonnige bestemming vertrekt. Maar dat zijn niet de enige musthaves voor de zomer. Dit jaar kun jij absoluut niet zonder de musthave die Lidl verkoopt! De budgetketen komt met een hebbeding dat je deze zomer óveral ziet. Waarom je dit product per se wil hebben? De zomer musthave is voor €8,99 van jou! 

Luchtbedden

Een ding is zeker deze zomer: jouw bikini wordt gebruikt! Zie jij jezelf al dobberen op een fashionable luchtbed waarmee je de perfecte Instagramfoto kunt maken én ook nog eens de hele vakantie plezier van kunt hebben? Dan ben je bij Lidl aan het goede adres, want daar vind je vrolijke luchtbedden.

Insta-waardig

That’s right, ook Lidl doet mee aan de inflatable-trend en daar zijn we maar wat blij mee. En dat heeft alles te maken met de prijs. Voor €8,99 kun jij een ijsje, pizzapunt, watermeloen of donut in je koffer doen. Pluspunt: ze zijn enorm groot (het ijsje is bijvoorbeeld 185 x 126 cm), ruimte genoeg om heerlijk op te relaxen, eventueel met een vriend(in). Bovendien zien ze er Insta-waardig uit. Je ziet ze hieronder!

De luchtbedden zijn nu te koop in de Lidl filialen of hier te bestellen. Lees ook: 

Beeld: Lidl & iStock