News

Dit Pretty Little Liars-koppel is getrouwd en de bruiloft was perfect

Pretty Little Liars loopt bijna ten einde (snik!), maar gelukkig stellen de laatste afleveringen ons niet teleur. De schrijvers hebben genoeg verrassingen voor ons in petto. Bedenker I. Marlene King verklapte al dat er een bruiloft zou zijn en nu is duidelijk wie elkaar het ja-woord hebben gegeven! PLL-koppel is in het huwelijksbootje gestapt en de bruiloft was perfect. Spoiler alert: lees niet verder als je het niet wilt weten. 

Voor altijd

Nu de laatste aflevering in zicht is, wordt ook duidelijk welke stellen #endgame zijn. Fans van Hanna en Caleb hoeven niet meer te vrezen. Zij blijven voor altijd bij elkaar! Haleb is het koppel dat vanaf nu als man en vrouw voor het leven gaat. 

I do

Van alle PLL-koppels die er zijn geweest, is de relatie van Hanna en Caleb het meest drama-free. De twee hebben veel meegemaakt en zijn er uiteindelijk sterker uitgekomen. Daarom voelde het ook zo perfect toen Caleb verraste Hanna met een simpele ceremonie in een gerechtshof met simpele gouden ringen. Alleen Hanna’s moeder en een rechter waren erbij toen de ‘I do’s’ werden uitgewisseld. Een bruiloft zonder toeters en bellen, precies zoals bij hun relatie past. Smelt… zo romantisch!

View post on Twitter

Watch on YouTube

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀