Fashion

Deze zonnebrillen wil jij deze zomer dragen

Nou meiden, het zonnebrillenseizoen is in volle gang. We hebben al een warme dagen achter de rug, maar voor echte felle zon moeten we goed voorbereid zijn met een modieuze, coole zonnebril op onze neus. Zie jij jezelf al op het strand liggen? Of op een terrasje zitten? Met een super hippe bril waar iedereen jaloers op kan worden? Je wordt overspoeld met complimentjes. Dan heb jij wat aan de volgende tips.

Voordat je begint met shoppen naar de allerleukste zonnebrillen is het slim om eerst even wat inspiratie op te doen op Instagram. Zie je meteen van welke monturen de celebs fan zijn! Te beginnen met de classic ronde Ray Ban die nu door iedereen wordt gedragen: 

 

Kylie Jenner showt de nieuwe trend, en ze rockt hem: De grote pilotenbril. Je ziet hem overal, en ook in winkels waar de brillen iets goedkoper zijn. Die van Kylie zal wel heel duur zijn. 

 

Groot, groter, grootst. Deze zomer is het weer helemaal cool om bijna je hele gezicht te bedekken met een mooi montuur. Hoopte jij hier al jaren op ? Dit is je moment, de grote bril mag weer uit de kast! Monica Geuze doet het even voor: 

 

Ook Doutzen en haar man zijn allebei erg trendy met hun grote zonnebrillen. En nee, deze stijl is niet alleen voor celebrities, ook wij kunnen schaamteloos met een grote divabril op ons hoofd over het strand paraderen. 

 

Na de nodige inspiratie is het tijd dat we teruggaan naar onze eigen prijsklasse en zoeken naar het model dat helemaal trendy is én ook nog eens goed staat op onze neuzen. Hoe gekker hoe beter.

leuke zonnebrillen Grote pilotenbril met oranje glazen: €7.22 

coole zonnebrillenWitte iets te kleine vintage bril: €5.41

zonnebrillen
Een ronde John Lennon zonnebril: €4.51

De grotere brillen voor de kleinere prijsjes. De zonnebrillen van nu mogen gezien worden, als je goed naar de inspiratie hebt gekeken zag ze meerdere beroemdheden shinen met een grote bril. 

zonnebril!Grote zonnebril met blauwe reflecterende glazen: €6.32  

zonnebrilGrote grijs met gouden zonnebril van Forever21: €9

zonnebrilZwarte oversized  zonnebril: €9

zonnebril panterprintGrote panterprint bril: €9,99

Puntig aan de uiteinden. Het lijkt een beetje op kattenoortjes. De zonnebril is rond, maar aan de zijkanten lopen ze puntig naar boven toe. Doutzen en Monica zagen we ook al met dit model!

zonnebril  
Panterprint, hoekig aan de zijkant: €25,99

zonnebrillenGrote hoekige zonnebril, dit is een echte trend zoals je doorhebt: €19,99

zonnebril, kattigOranje kattenzonnebril, van boohoo.com: €9,00

Hopelijk heb je genoeg inspiratie en tips voor de allerleukste zonnebrillen voor deze zomer! 

Lees ook: 

Beeld: iStock