News

Gossip Girl(scene) week 22

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Ed Sheeran onthult of hij verloofd is of niet, Kim Kardashian zegt iets opvallends over Kendall Jenner en Taylor Swift, Orlando Bloom wil trouwen en alles over het benefietconcert van Ariana Grande.

De roddelpers wist het zeker: Ed Sheeran stapt in het huwelijksbootje met Cherry Seaborn. Niet omdat zij met een joekel van een ring werd gespot, maar omdat acteur Russell Crowe het blijde nieuws heeft onthuld! We betwijfelen of de zanger en acteur nu nog vrienden zijn, want de verloving blijkt niet waar te zijn. Ed himself heeft de geruchten ontkracht. “Weet je, hij heeft Cherry een keer ontmoet en ik heb haar niet voorgesteld,” zegt hij in een radioprogramma. “Ik denk dat hij ervan uit ging. Maar nee, we zijn niet verloofd.” Ed meldde ook dat Russell hem heeft gemaild met zijn excuses. Ouch.

Je zou het bijna vergeten, maar er was een tijd dat we wekelijks werden doodgegooid met foto’s van Taylor Swift en haar squad. Het groepje bestond uit meerdere celebs, en ook Kendall Jenner was vaak van de partij. Sinds Kim Kardashians video van Taylor, is de squad echter uit elkaar gevallen. Tja, wiens kant moet Kendall ook kiezen: die van je zus of van je vriendin? Voor Kim is het duidelijk. Zij claimt dat Kendall nooit bij de squad heeft gehoord! En dat terwijl iedereen dacht dat het topmodel en de zangeres beste vriendinnen waren. Kim ontkent dan ook dat de situatie tussen haar zusje en de zangeres ongemakkelijk is, omdat ze simpelweg nooit goede vriendinnen waren. Yeah right. 

In Cannes komen jaarlijkse de grootste sterren bij elkaar en dat betekent drama, drama en nog eens drama. Dit jaar domineerde Scott Disick de Cannes dirt. Hij werd intiem gespot met de 18-jarige Bella Thorne. Alsof dat nog niet eh… verrassend genoeg was, gebeurde de volgende dag nog iets vreemds. Scott werd zoenend gespot, maar niet met Bella! Blijkbaar was hij Bella zat en ging hij terug naar zijn ex Chloe Bartoli. De actrice is woest en dat mochten haar volgers op Twitter weten. “Yo this #cannes fancy life isn’t for me,” schrijft ze. De redhead zegt ook dat ze niet met Scott spreekt. Maar Bella zit ook niet stil, ze is alweer met ex Gregg Sulkin gespot. Oh, the drama… 

Justin Bieber heeft al aangegeven te willen trouwen, maar als hij niet helemaal jouw type is dan hebben we een andere hunk in de aanbieding. Niemand minder dan Orlando Bloom is klaar om (wederom) in het huwelijksbootje te stappen. “Zie je, ik heb een vrouw nodig,” zei de acteur tijdens een interview met Extra toen werd gegrapt dat hij de presentatrice cadeau kreeg. “Regel jij een vrouw voor mij? Ik wil een vrouw, daar ben ik naar op zoek.” We volunteer!

Het is ruim een week geleden dat de verschrikkelijke aanslag in Manchester plaatsvond tijdens een concert van Ariana Grande. De popster heeft haar tour on hold gezet en richt zich nu op de slachtoffers. Zo organiseert ze een benefietconcert voor de slachtoffers en heeft ze haar gigantische netwerk opgetrommeld. Artiesten als Justin Bieber, Miley Cyrus en Coldplay zullen optreden. Ook heeft ze Harry Styles zover gekregen om een van de slachtoffers te bellen in het ziekenhuis. Respect!

Lees ook: 

Beeld: Brunopress