Lifestyle

Girls Issues: Ik ben verliefd op iemand waar ik niet verliefd op mag zijn

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die verliefd is op de beste vriend van de broer van haar BFF. 

Hey,

Ik heb een probleem. Ik ben namelijk 13 en ben verliefd op een jongen. Heel normaal lijkt het, maar hij is 17 en de beste vriend van de broer van mijn BFF. Ik kom heel vaak daar thuis en hij is er vaak ook. Hij weet niet dat ik hem leuk vindt. Maar hij toont wel vaak interesse in mij. Bijvoorbeeld: Ik was aan het bellen met mijn vriendin en toen kwam haar broer binnen en vroeg hij of ik Turks was. Toen antwoorde ik: “ja, waarom?”. Toen zei hij dat ‘die jongen waarvan ik de naam niet ga noemen’ dat vroeg. Ander voorbeeld: hij is vaak op het veldje bij school met zijn vrienden en dat roepen ze me steeds of kijken ze me aan. Help, ik weet niet wat ik hiermee aan moet….

Xx anoniempje 
 

Hi anoniempje,

Super dat je verliefd bent! Verliefd zijn is het leukste dat er is. Wel is hij echter de beste vriend van de broer van jouw BFF. Dat maakt alles wat gecompliceerder. Het is het beste om je beste vriendin te vertellen over je gevoelens voor deze jongen. Zij kent hem waarschijnlijk ook goed en kan je misschien helpen. De jongen in kwestie is wel al 17 jaar, dus kijk wel uit naar wat zijn intenties zijn. 

Maar gewoon tegen je beste vriendin vertellen dat je hem leuk vindt en advies vragen is de beste optie. En als je durft, het ook aan hem vertellen. Wie weet vindt hij jou ook leuk.

Veel succes! 

Liefs,
Girlscene

Heb jij ook een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl

Lees ook: 

Beeld: Pixabay