Winnen

Win: 5x een jaar lang Andrélon Pink Styling Collection Big Volume Droogshampoo

Op Girlscene HQ zweren we bij één stylingproduct als het om onze lokken gaat: droogshampoo! Of we nu ons haar meer body of textuur willen geven of het juist even willen opfrissen tussen wasbeurten door… Deze multitasker doet het allemaal. En er is goed nieuws, want Girlscene mag in samenwerking met Andrélon aan vijf lezeressen een jaar lang droogshampoo weggeven!

Niets zo vervelend als erachter komen dat je geen droogshampoo hebt. The horror! Maar wie weet hoef jij je daar vanaf nu geen zorgen meer om te maken. Girlscene geeft namelijk aan vijf lucky Girlscene meiden een jaar lang Andrélon Big Volume droogshampoo weg. Dat betekent dus dat je voor een heel lange tijd geen droogshampoo meer hoeft te kopen. Score.

Andrélon Big Volume droogshampoo

Zoals je natuurlijk al weet, gebruik je droogshampoo normaal gesproken om een vette coupe om te toveren tot frisse lokken. Maar met de droogshampoos van tegenwoordig gebruik je het niet enkel nog als alternatief voor water en shampoo, maar ook als stylingproduct. Wel zo fijn, want zo haal je nog meer uit een product! Van een beetje volume zijn we niet vies en omdat we zo te spreken zijn over de nieuwe droogshampoo van Andrélon mogen we dus heel wat flessen weggeven. Super leuk want naast dat hij mega goed in je interieur past (aka roze), is de gehele Pink lijn in een nieuw jasje gestoken. PS: Wil je weten hoe fijn ‘ie is? Lees dan dit artikel terug!

Wat moet je doen om gratis droogshampoo (à 12 flessen) te winnen?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder “win”). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram

{@module=postContest id=”684″}