News

Stop de persen: KJ Apa heet helemaal geen KJ Apa

Als Riverdale’s hottie Archie Andrews weet KJ Apa menig vrouwenhart sneller te laten kloppen. Helemaal als je hoort hoe hij buiten Riverdale praat: de hunk komt namelijk uit Nieuw-Zeeland en daar hoort een sexy accent bij! Juist nu KJ zo populair is komen we steeds meer over hem te weten. Zoals het feit dat hij eigenlijk helemaal geen KJ Apa heet. Wait. What?

Je hoort het goed. Riverdale’s Archie staat in het echte leven bekend als KJ Apa. Maar dat wist je allang, want je volgt hem vast op Instagram. Wat je waarschijnlijk nog niet wist (tenzij je FBI op hem bent gegaan) is dat dit helemaal niet zijn echte naam is!

Keneti James Fitzgerald Apa

Keneti James Fitzgerald Apa: dat is de naam die in KJ’s paspoort staat. Al zijn er waarschijnlijk weinig mensen die hem zo noemen, want de acteur wordt al sinds jonge leeftijd KJ Apa genoemd. Aan de ene kant begrijpelijk, want zijn naam is wel erg lang. Aan de andere kant is het hartstikke onbegrijpelijk, want zijn naam is juist mooi en bijzonder. Ook speciaal: hij is vernoemd naar zijn vader die dus ook Keneti heet. 

Weer wat geleerd!

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron: ZMonline.com