News

Crush! Zo ziet hunk Ed Westwick er tegenwoordig uit

Ed Westwick was niet meteen dé hunk uit Gossip Girl met zijn sjaaltjes en gekleurde outfits, maar vanaf het moment dat hij het hart van Blair Waldorf veroverde staat hij bovenaan onze crushlijst. De serie is al een tijdje gestopt, maar we krijgen het nog steeds warm als we aan hem denken. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met Ed? Girlscene zocht het voor je uit.

Absolute hunk

Eerlijk is eerlijk, Chace Crawford en Penn Badgley zijn absolute hunks, maar Ed Westwick spant de kroon! Met zijn strakke kaaklijn, sexy uitstraling en tóch lieve glimlach laat hij menig vrouwenharten sneller kloppen. Gossip Girl betekende de doorbraak van de acteur, maar we zijn hem een beetje uit het oog verloren sinds de laatste aflevering van 2012. Wat is hij nu aan het doen?

Brits accent

Ed woont misschien niet meer op de Upper East Side, maar dat maakt hem niet minder aantrekkelijk. Sterker nog, Ed is Brits en dat betekent dat hij dus ook een sexy Brits accent heeft! Ook al zijn we de acteur uit het oog verloren na Gossip Girl, heeft hij absoluut niet stil gezeten. Na de serie speelde hij in Romeo & Juliet, Wicked City, Take Down, Freaks of Nature, Bone In The Throat en Jue min hang ban. 

Gouden keeltje

Tegenwoordig is hij te zien in de series Snatch en White Gold. Met zijn acteercarrière zit het dus wel goed. Maar wist je dat hij ook gezegend is met een gouden keeltje? Ed is leadzanger van de rockband The Filthy Youth. Over zijn relatiestatus gesproken… De relatie met zijn toenmalige collega Jessica Szohr (Vanessa) heeft geen stand gehouden. Daarna is hij super lang single geweest, maar hij is sinds kort weer van de markt. Hij is als een blok gevallen voor de bloedmooie Jessica Serfaty en ze zijn al Insta-official. Too bad… 

ed westwick tegenwoordig

Lees ook: 

Beeld: Brunopress