News

Ariana Grande betaalt de begrafenissen van overleden fans in Manchester

Het is nauwelijks te bevatten wat er bij het concert van Ariana Grande in Manchester is gebeurd. Een bom heeft 22 jonge levens gekost, en er zijn meer dan honderd gewonden. Ook Ariana is gebroken door de verschrikkelijke aanslag. Als gebaar naar de omgekomen fans en hun familie biedt ze aan om de begrafenissen te betalen. 

Noodlot

Maandagavond zou een van de mooiste avonden van hun leven moeten worden. Duizenden fans stonden in de concertzaal in Manchester om hun grote idool Ariana te zien optreden. Helaas eindigde het concert in een drama. Een bom ging af en zeker 22 mensen kwamen om het leven. Er liggen nog tientallen mensen in het ziekenhuis. 

Prachtig gebaar

De superster heeft haar tour door de vreselijke aanslag in Manchester stop gezet. Het is nog niet bekend wanneer ze haar tour vervolgt. Ariana is naar eigen zeggen gebroken. Volgens Unilad probeert de zangeres alles om de slachtoffers te helpen. Zo heeft ze naar verluidt aangeboden om de begrafeniskosten van de overleden fans te betalen. Ariana schijnt al contact te hebben opgenomen met de familie van de overleden fans. Een prachtig gebaar naar de slachtoffers en hun familie…

Lees ook: 

Beeld: Brunopress