News

Zó reageerde Ariana Grande op de verschrikkelijke aanslag na haar concert

Stond jij op 14 of 16 mei mee te zingen met Ariana Grande tijdens haar Dangerous Woman Tour in Nederland? Dan is het bijna onmogelijk om te beseffen dat er gisteren na haar concert in Manchester zich een verschrikkelijke ramp heeft voortgedaan. Het kan je niet ontgaan zijn: vlak na haar optreden zijn er minstens 22 doden door een explosie. Ariana reageerde.

Reactie van Ariana

Het bleef vrij stil rondom de popdiva, maar dat is ook voor te stellen: ze moet vast in shock zijn dat zoiets verschrikkelijks gebeurt na haar optreden. Dat iemand het op haar (fans) heeft gemunt. Niet reageren was geen optie. Met de volgende woorden laat ze weten hoe ze zich voelt.

View post on Twitter

“Gebroken. Vanuit de grond van mijn hart. Het spijt me zo, zo erg. Ik heb er geen woorden voor.”

Doden

Op het moment van schrijven zijn er zeker al 22 mensen overleden door de explosie. Maar daar blijft het helaas niet bij, er zijn minstens 50 gewonden en daarvan zijn er veel mensen slecht aan toe. Verschrikkelijk…

Wat weten we tot nu toe?

Het concert van Ariana Grande was om half 12 ‘s avonds (Nederlandse tijd) afgelopen. De explosie was bij de ingang van de Manchester Arena waar de fans van Ariana waren. En dit breekt je hart: de politie gaat uit van een terroristische aanslag, waarbij de dader is omgekomen. Een aanslag? Bij een concert (!). Waarom?! Het gaat hier ook om kinderen die door een zelfgemaakte bom om het leven komen. Buiten stonden ouders op hun tieners te wachten en dan kun je alleen maar hopen dat iedereen oké is. 

Bovendien was het voor de concertgangers die de aanslag overleefden moeilijk om thuis te komen. Bussen, trams en treinen reden niet, maar gelukkig waren er mensen die onderdak boden aan de gestrande Ariana fans. Via de hashtag #RoomForManchester lieten mensen in de buurt van het concert weten dat degenen die een slaapplek zochten welkom waren.

Lees ook:

Beeld: Brunopress | Bron: RTLnieuws.nl, ZMonline.com

Must reads 👀