News

Internet gaat los: Aldi verkoopt de tofste zomer musthave die iedereen wil hebben

Een stralende zon op je bol, ijskoud drankje in je hand en zonnebril op je neus. Wat er nog mist in dit zomerse plaatje? De ultieme zomer musthave! Aldi verkoopt dé musthave die je deze zomer moet hebben. Hiermee heb je gegarandeerd heel veel plezier op het strand of in het zwembad, en het is ook nog eens heel Instagramproof. En omdat de musthave bij Aldi te koop is, betaal je er bijna niks voor! 

Opblaas-flamingo

Woohoo! Aldi komt met een super goedkope opblaas-flamingo. Je weet wel, de flamingo die je overal op Instagram voorbij ziet komen. Bij de meeste winkels betaal je er flink voor, maar bij Aldi is ‘ie voor slechts £6,99 van jou. Het is helaas nog niet bekend of de ultieme zomer musthave naar Nederland komt, maar we hopen van wel. In Engeland is de opblaas-flamingo razendpopulair, het zou een slimme zet zijn om ‘m ook naar ons kikkerlandje brengen. Tot die tijd kun je ‘m misschien scoren tijdens een tripje in Engeland!

Primark

Staat Engeland niet op de planning? We schreven eerder dat Primark ook met een opblaas-flamingo komt. Wél iets duurder dan het exemplaar van Aldi, maar hé… dan heb je wel wat! 

Lees ook: 

Beeld: Pixabay.com