Films & Series

JAAA! Er komt een nieuwe film à la Pitch Perfect en High School Musical

Word je ook altijd zo vrolijke van muzikale films als Pitch Perfect, La La Land en High School Musical? Een meeslepend verhaal én prachtige nummer zijn de ingrediënten voor een perfecte bioscoopdate. Als je weer eens wilt swingen in de bioscoopstoel dan hebben we goed nieuws. Hou je vast, er komt een nieuwe film uit à la Pitch Perfect en High School Musical! Lees verder voor alle details. 

Swingende film

Pitch Perfect en High School Musical heb je vast al tientallen keren gezien. Daar komt binnenkort een muzikale film bij! Het leukste is dat de film van Nederlandse bodem komt. En een beetje van Surinaamse bodem ;-). De film waar we het over hebben is SING SONG! In de muzikale film SING SONG wordt de 16-jarige Jasmine uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn naar haar exotische geboorteland, maar niet alleen om te zingen. Zonder dat iemand het weet gaat ze op zoek naar haar moeder. Maar met haar zoektocht zet ze zowel haar vriendschap met Stijn als het winnen van de wedstrijd op het spel. Dan doet ze een bijzondere ontdekking die alles op zijn kop zet…

Eerste beelden

De muzikale film, die vanaf 19 juli in de bioscoop draait, belooft dé bioscoophit van deze zomer te komen. Girlscene heeft de primeur van de trailer; jij bekijkt de beelden van SING SONG als een van de eersten!  

Watch on YouTube

 Sing Song draait vanaf 19 juli draait in de bioscoop!

Wat is jouw verborgen talent? 

In SING SONG draait alles om het ontdekken van je roots en verborgen talent. Want dat heeft iedereen! Ook jij hebt een talent, ook al weet je misschien nog niet wat dat talent is. Wil jij erachter komen waar jij goed in bent? Doe de onderstaande quiz en wie weet leer je nog iets over jezelf. 

1. Waar was je tot je 12e jaar het liefst mee bezig? 
A) Dansen, muziek, shows geven
B) Tekenen, knutselen, schilderen
C) Hockeyen, tikkertje, verstoppertje
D) Verhalen, boeken, films

2. Welk woord past het best bij jou?
A) Gangmaker
B) Dromer
C) Doener
D) Denker

3. Welke film kijk jij het liefst? 
A) Pitch Perfect
B) Mean Girls
C) The Hunger Games
D) The Devil Wears Prada

4. Waar geef jij het meeste geld aan uit? 
A) Kleding
B) Make-up
C) Sportschool/club abonnement
D) Boeken en films

5. Hoe ontspan jij het meest?
A) Door jouw favoriete muziek
B) Door creatief bezig te zijn 
C) Door te bewegen
D) Door een serie, film op boek

6. Wat zijn jouw favoriete schoenen?
A) Ballerina’s
B) Boots
C) Sneakers
D) Hakken

Heb jij de meeste A’s? 

Dan ben jij muzikaal!
Muziek loopt als een rode draad door je leven. Je hebt het liefst altijd muziek op en als er een nieuw nummer van jouw favoriete artiest uitkomt dan kan je dag niet meer stuk. Muziek is jouw ultieme talent. Instrumenten bespelen, zingen, nummers schrijven, deuntjes creëren, dj’en: kies de vorm die het beste bij jou past!

Heb jij de meeste B’s?

Dan ben jij creatief!
Al zolang jij je kan herinneren ben jij creatief bezig. Jij bent degene die aan het knutselen, tekenen of schilderen was. Creatief bezig zijn is voor jou de manier om te ontspannen en happy te worden. Hoe gaaf zou het zijn om je eigen expositie te hebben? Of een coole Tumblr-pagina te hebben met jouw eigen foto’s? Doe wat met jouw gekregen talent!

Heb jij de meeste C’s?

Dan ben jij sportief!
Jij bent altijd actief bezig. Sporten is jouw uitlaatklep; dé manier om je hoofd leeg te maken. Een kantoorbaan? Niks voor jou. Als je even niet beweegt, word je chagrijnig en zit je niet lekker in je vel. Je kunt dus wel zeggen dat je sport nodig hebt om je gelukkig te voelen. Waarom doe je niet meer met jouw sportieve talent? Je bent er goed in en het maakt je gelukkig. Een win-win situatie!

Heb jij de meeste D’s?

Dan ben jij een schrijftalent!
Als je met iets zit, kun je jezelf beter uitdrukken op papier. De woorden verschijnen zo in je hoofd en je zet vlekkeloos een prachtig verhaal in elkaar. Wat jij schrijft of vertelt raakt mensen vaak. Je hebt niet alleen een grote woordenschat, maar ook een goede mensenkennis. Jij hebt er niet lang voor nodig om iemand te doorgronden. Jouw grote talent ligt dus in het schrijven. Of je nu verhalen, rapporten, brieven of blogs schrijft; hier ligt jouw kracht!

Lees ook: 

*Dit is een samenwerking

Must reads 👀