Lifestyle

Als hij deze appjes stuurt weet je dat hij je niet leuk genoeg vindt

Met Tinder en Happn kun je er al helemaal niet meer omheen: voordat er iets serieus opbloeit hebben jullie al tientallen of misschien wel honderden appjes naar elkaar gestuurd. Het nadeel is dat je via de app moeilijk kan aflezen of jouw crush wel in jou geïnteresseerd is. Ben jij ook met iemand aan het appen, maar heb je geen idee of hij jou wel leuk vindt? Aan déze appjes kun je in ieder geval aflezen dat hij je (nog) niet leuk genoeg vindt. 

‘Ben je nog wakker?’ 
Je hoort de hele dag niets van hem, totdat het klokslag 12 uur is. In de nacht weet hij jou ineens wel te vinden met de vraag ‘Ben je nog wakker?’. Hij wil maar een ding: dit is codetaal voor dat hij zin heeft en het niet erg zou vinden als jij bij hem in bed zou kruipen. Niet bepaald een goed teken dat hij je alleen met deze vraag appt en verder niks van zich laat horen.

‘Haha’
Als je iemand leuk vindt doe je moeite om een leuk appje te sturen. Maar als jij grapjes stuurt en hij enkel ‘haha’ terugstuurt dan lijkt het erop dat hij er niet echt zin in heeft. Hij is in ieder geval een beetje lui en doet geen moeite om met een leuke reactie te komen. Bovendien wil je toch ook iemand die jouw grapjes geweldig vindt?

‘Sorry, ik lees dit nu pas’
Let’s be real: hoe ‘mist’ iemand een appje? Telefoons zijn meestal niet verder dan een meter van de eigenaar verwijderd; een appje ziet hij echt wel binnenkomen. Het kan zijn dat hij even druk is, maar als hij je echt leuk vindt maakt hij altijd wel de tijd om jou even te appen, desnoods om te melden dat hij super druk is en later wat van zich laat horen.

‘Het komt toch niet zo goed uit, misschien een andere keer?’
Heb jij te maken met een afzegger: iemand die elke keer (last minute) afzegt en niet eens een goede reden heeft? Frustrerend, want hij stemde er wel mee in om met je af te spreken, dat moet toch wel betekenen dat hij je ziet zitten? Mixed messages… maar bedenk wel dat als iemand je écht wilt zien, hij er wel voor zorgt dat het gebeurt. 

‘Nee, zullen we gewoon bij mij thuis afspreken?’
Elke keer als je voorstelt om af te spreken, staat hij erop dat het bij een van jullie plaatsvindt. Ergens heen gaan of even wandelen lijkt hij niet te willen, omdat hij altijd vraagt of het bij hem of jou thuis kan – om welke reden dan ook. Dit is meestal geen goed teken, want het kan erop wijzen dat hij alleen uit is op seks of bindingsangst heeft en het eng vindt om met jou in het openbaar te treden. Beide geen goede tekens. 

‘Ja, was leuk’
Als het weekend is geweest vraag je wat hij heeft gedaan en voor een spannende toets vraag je of hij er klaar voor is. Je vraagt regelmatig aan hem wat hij aan het doen is en checkt hoe het gaat. Hij antwoordt wel, maar stelt nooit een vraag aan jou. Als een jongen je leuk vindt, is hij ook benieuwd hoe het met jou gaat en zal hij ook vragen aan jou stellen. 

appjes jongens

Lees ook: 

Beeld: Pixabay.com