News

Kylie Jenner krijgt eigen realityserie en de eerste beelden zijn aangrijpend

Kylie Jenner slaat haar vleugels uit. De jongste Jenner-telg was altijd op de achtergrond in Keeping Up With the Kardashians, maar treedt nu op de voorgrond in haar eigen realityserie. De eerste beelden van Life of Kylie zijn binnen en ze zeggen genoeg: dit willen we zien!

Glamour en drama

Meer dan 175 miljoen mensen volgen haar leven via social media, en binnenkort kunnen we haar ook volgen op tv! Kylie leidt een bizar leven vol glamour en drama. Genoeg materiaal om een realityserie van te maken! 

Eerste beelden

Met de eerste beelden van Life of Kylie wordt het duidelijk waar de serie over gaat; veel mensen kennen de realityster van haar perfecte leventje op Instagram, maar er gaat ook een echt meisje schuil achter alle pracht en praal. 

De échte Kylie

Kylie wil met de realityserie laten zien wie ze echt is. “Niemand heeft een perfect leven,” zegt ze in de trailer. “Nu kom ik erachter wat ik écht leuk vind. Er is een imago waar ik aan moet voldoen. En dan ben ik er nog.” Kylie wil geen serie meer waarin enkel het oppervlakkige naar voren komt. Hiermee gooit ze het over een andere boeg dan Keeping Up With The Kardashians.

Lees ook: 

Beeld: Brunopress