Lifestyle

Oproep: heb jij de tofste opleiding van Nederland?

Communicatie, rechten, economie… De zoektocht naar de perfecte studie is niet makkelijk. Deze studies ken je wel, maar er zijn nog honderden studies waar je nog nooit van hebt gehoord. Daarom roepen wij meiden met een toffe opleiding op om over hun opleiding te vertellen. Volg jij een opleiding en ben je er super enthousiast over? Deel je verhaal en help andere lezeressen met hun zoektocht!

Ja, je leest het goed: Toffe Opleiding komt terug! Het duurt niet lang meer voor het nieuwe schooljaar aanbreekt. Er zijn veel meiden die moeten nadenken over wat ze na de middelbare school gaan doen. Geen makkelijke keuze, het kan je toekomst bepalen! Wat altijd helpt bij de belangrijke keuze is ervaringen van andere meiden. Daarom brengen we deze rubriek weer terug! 

Volg jij op dit een moment een opleiding waar je heel blij mee bent? We zijn op zoek naar meiden met een leuke school die dat graag met ons willen delen. Elke opleiding is welkom! Beschrijf wat er zo leuk aan is, wat je er doet en wat jouw toekomstige baan kan zijn. Leg de meiden uit waarom ze jouw opleiding moeten gaan volgen en wat ze ervoor moeten doen. Is er een intake? Welk vakkenpakket moeten ze hebben? Etc.

Heb jij de tofste opleiding?
Vertel jouw verhaal in maximaal 1000 woorden en maak er een Word-bestandje van. Stuur dit in een mailtje, samen met 4 foto’s, naar danique@girlscene.nl onder vermelding van ‘De tofste opleiding ever’. Misschien kom jij dan binnenkort met jouw verhaal op Girlscene!

opleiding studie nederlandLees ook: 

Beeld: pixabay.com