News

Yes! Er komt een echt krokettenrestaurant in Nederland

Iedereen heeft het wel eens, gewoon zin in een vette hap. Een patatje met mayonaise met een snack erbij. Maar dan moet je kiezen, ben jij team kroket of ga jij voor een frikandel? Kroketliefhebbers opgelet, want over twee weken opent er namelijk een serieus krokettenrestaurant in Nederland! Loopt het water je al in de mond? Lees dan snel waar je moet zijn.

Jij vraagt je nu waarschijnlijk af waar je moet zijn om een lekker kroketje te scoren! Het allereerste krokettenrestaurant van Nederland opent in onze hoofdstad en gaat ‘Wilde kroketten’ heten.

20(!) verschillende soorten kroketten

De bedenkers van dit fantastische concept, Ad en zoon Steven, onthullen dat je er maar liefst 20(!) soorten kroketten kunt bestellen. Van garnalen-, tot krab- en vleeskroketten. Ook aan de vegetariërs is gedacht, er worden ook veel vegetarische kroketten verkocht!

kroket, snack, restaurant

Kun jij niet wachten na het lezen van dit artikel? Sorry, ladies nog héél even geduld… Begin juni opent Wilde kroketten haar deuren voor lunch, diner en de borrel met natuurlijk de kroket in de hoofdrol! Wij gaan zeker een keer langs ;-).

kroketten, restaurant, amsterdam

Lees ook:

Bron: Het Parool 

Must reads 👀