Films & Series

Alarm! Netflix onthult waar het tweede seizoen van 13 Reasons Why over gaat

Pretty Little Liars stopt er dan wel mee, maar 13 Reasons Why is verlengd voor een tweede seizoen! Hannah Baker en haar tapes houden ons in de greep. Heb je alle afleveringen van het eerste seizoen al gezien? Dan ben je vast enorm benieuwd hoe het verhaal verder gaat. Gelukkig laat Netflix ons niet langer in spanning wachten. Door déze spoilers weten we waar het tweede seizoen van 13 Reasons Why over gaat! 

Het tweede seizoen komt pas in 2018 online, maar Netflix geeft ons wel iets om naar uit te kijken. De streamingdienst onthult grote spoilers, net als een van de makers van de serie: Brian Yorkey. Waar zal het volgende seizoen over gaan? Zien we Hannah nog terug? Wat zal er anders zijn? Je leest het allemaal hieronder. 

1. We zien Hannahs verhaal vanuit het oogpunt van anderen
Hannah heeft haar verhaal gedaan. Nu is het de beurt aan haar klasgenoten. “We krijgen wat context over dingen die we al weten en we krijgen meer details over wie Hannah Baker was en hoe haar leven was,” zegt Brian.

2. Jessica gaat verder met haar herstel en probeert een zo normaal mogelijk leven te leiden
Het verhaal van Jessica zal een grotere rol spelen in het volgende seizoen. We zien hoe ze dealt met haar verkrachting en probeert om verder te gaan met haar leven.

3. Er is weer een verteller – maar het is niet Hannah
Hannah nam ons in het eerste seizoen mee in het verhaal, maar volgend seizoen zal dat anders zijn. Het verhaal wordt door iemand anders verteld. Wie o wie!?

4. Geen tapes!
“De tapes staan niet meer centraal in het tweede seizoen,” zegt Brian. “Er komt een nieuwe technologie die 13-jarigen kunnen Googelen om te begrijpen wat het is.” 

5. Het seizoen gaat over de manier waarop we jongens opvoeden tot mannen en de manier waarop we meisjes en vrouwen behandelen in onze cultuur
Wat dit precies inhoudt weten we niet, maar het klinkt alsof het een confronterend seizoen zal worden. 

6. Bryce zal boeten voor zijn daden
Bryce heeft verschrikkelijke dingen gedaan. In seizoen 2 zien we hoe hij zal boeten voor zijn daden. 

Lees ook: 

Bron: ew.com