News

Gossip Girl(scene) week 18

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Déze The Vampire Diaries-ster verwacht een eerste kindje, de naam van Liam en Cheryls kindje is bekend, Kendall Jenner datet met deze rapper en Miley Cyrus praat voor het eerst over haar relatie met Liam Hemsworth.

Babynieuws! Ian Sommerhalder verwacht zijn eerste kindje met Nikki Reed. Het koppel maakte het blijde nieuws bekend via Instagram. “In mijn 38 jaar op deze aarde heb ik nog nooit zoiets krachtigs en moois ervaren als dit. Ik kan me niets spannenders voorstellen dan dit volgende hoofdstuk en we wilden dat jullie het eerst van ons hoorden,” schrijft de aanstaande papa bij de zwangerschapsaankondiging. Aan Nikki’s buik te zien laat de kleine spruit niet lang meer op zich wachten. Eén ding is zeker: dat wordt een heel knap kind!

Afgelopen week vond het MET Gala plaats, beter bekend als hét evenement waar alle A-sterren voor uitgenodigd zijn. Kylie Jenner is net weer vrijgezel, nu is Kendall juist aan de man! Het topmodel werd al eerder gelinkt aan rapper A$AP Rocky en het lijkt erop dat ze er eindelijk klaar voor is om de relatie de bevestigen. De twee verschenen samen op het gala. De bovenstaande foto is vrij intiem, maar er zijn nog meer foto’s gemaakt waarop het heel duidelijk is dat Kendall en de rapper meer zijn dan alleen vrienden. Want ja, een gewone vriend laat zijn handen niet op je achterwerk rusten, of wel? 

Sinds de takedown van Kim Kardashian houdt Taylor Swift zich op de achtergrond. De zangeres was voor het incident heel actief op social media, maar plaatst tegenwoordig bijna nooit meer wat. De blondine had al negen weken (!) niets meer geplaatst op Instagram, maar liet deze week weer iets van zich horen. Haar vriendinnen van HAIM hebben een nieuwe single en Taylor laat zien dat ze een goede vriendin is door de single te promoten. Tja, HAIM heeft Taylor tenminste niet laten vallen…

Het is wel duidelijk dat Miley Cyrus een ander mens is sinds ze weer met Liam Hemsworth is. De zangeres heeft het twerken achter zich gelaten en rookt zelfs geen wiet meer. “Ik heb nog nooit zo lang niet gerookt. Ik wil me graag omringen met mensen die me stimuleren, me opener maken. En ik merkte dat dat niet de mensen zijn die stoned zijn,” zegt ze in een interview met Billboard. De blondine onthult ook dat zij en Liam opnieuw op elkaar verliefd moesten worden. “Ik moest heel veel veranderen. En veranderen met iemand aan je zijde die niet mee verandert, is te moeilijk. Opeens denk je: ik ken je niet meer,” vertelt ze. “We moesten weer verliefd op elkaar worden.” 

Liam Payne en Cheryl Cole hebben de zwangerschap lang geheim gehouden en ook de naam bleef lang een mysterie. Maar het is bekend! Liam reageerde op een tweet van de Britse presentator Bear Grylls, die het koppel feliciteerde met de naamkeuze. “Goede keuze! Veel liefde en succes nu jullie aan het begin van jullie grootste avontuur staan”, zo schreef Bear. De zanger bedankte de presentator voor zijn tweet en hiermee bevestigt hij ook de naam van hun kind: Bear. 

Until next week,
XOXO Girlscene

Lees ook: