Lifestyle

9 tekenen dat jouw crush je niet leuk (genoeg) vindt

In de ideale wereld word jij verliefd op iemand en degene op jou. Tja, was het maar zo makkelijk! Zit jij ook in een situatie waarbij jij wel zeker van je zaak bent, maar geen idee hebt hoe jouw crush over jou denkt? Dan is dit artikel voor jou. Sorry, we winden er geen doekjes om. Als je meerdere tekenen in dit artikel herkent, dan vindt hij of zij je waarschijnlijk niet leuk genoeg. 

Disclaimer: Uiteraard kan de werkelijkheid anders liggen. Iedereen reageert anders op bepaalde situaties! Als je echt wilt weten hoe jouw crush over jou denkt, is het ‘t beste om met hem of haar in gesprek te gaan. Zie dit artikel als leidraad.

Jouw crush vergeet dingen over jou
Elk gesprek dat jullie gehad hebben herinner jij je. Als hij/zij meerdere keren vragend aan heeft gekeken als jij weer over een van die gesprekken begint, is dat geen goed teken. Ook als je wel drie keer moet vertellen wat voor sport je doet. 

Jouw crush praat over andere meiden waar jij bij bent
Praat hij/zij weleens over andere meiden, en dan niet over zijn zus of nichtje? Oei. Het zou kunnen dat hij/zij je jaloers wil maken, maar als jouw crush het casual vertelt dan is het duidelijk dat jij meer in de friendzone zit. 

Jouw crush zegt altijd (last minute) af
Afspraken maken met jouw crush gaat moeizaam. Maar ook als jullie een date hebben gepland dan ben je er niet zeker van dat het ook daadwerkelijk doorgaat. Jouw crush heeft er geen problemen mee om dates af te zeggen en heeft er al helemaal geen goede reden voor. 

Jouw crush stelt weinig vragen
Als je iemand heel leuk vindt wil je alles van iemand weten. Als je crush nooit vraagt hoe je dag is geweest, wat je graag doet in je vrije tijd en waar je graag komt dan kun je dat opvatten als een slecht teken. 

signalen crush liefde

Jouw crush reageert heel laat op appjes
Moet je uren of soms wel dagen wachten tot hij of zij eindelijk een bericht terug stuurt? Dan ben je blijkbaar geen prioriteit en is jouw crush druk met andere dingen. Wat dat dan ook is. 

Jouw crush zoekt geen toenadering
Denk eens terug: ben jij degene die hem/haar steeds appt en voorstelt om af te spreken, of komt het ook van zijn/haar kant? Als jouw crush je echt leuk vindt, zal de ander ook moeite doen om jou te zien of te spreken. En als je jouw crush dan ziet, raakt hij/zij je aan en heb je het gevoel dat hij/zij ook echt bij je wilt zijn. 

Jouw crush appt alleen ‘s nachts
De enige keer dat je iets van jouw crush hoort is ‘Slaap je al?’ om een uur of drie ‘s nachts. Dan weet je eigenlijk al genoeg. 

Jouw crush stelt je niet voor aan vrienden of familie
Als je al een tijdje aan het daten bent maar het eigenlijk niet heel anders is dan de eerste date, kun je je afvragen waar het heen gaat. Als het goed is wil hij/zij je na een tijdje wel voorstellen aan zijn/haar vrienden en familie. Al helemaal als jouw vrienden en familie jouw crush wel kennen. 

Je twijfelt altijd aan jouw crush
Je eigen gevoel is een heel goede raadgever. Maar soms wil je er niet naar luisteren, vooral niet als je iemand leuk vindt. Als je altijd onzeker bent als het om je crush gaat en constant aan hem/haar twijfelt dan kun je je afvragen of het wel een match is en vooral of hij/zij jouw tijd en energie waard is. 

Lees ook: 

Beeld: Brunopress