News

Riverdale fans worden gek: Cole Sprouse onthult of hij datet met Lili Reinhart

Ze chillen na werktijd met elkaar, posten foto’s van elkaar op Instagram en gaan zelfs samen op vakantie: het heeft er alle schijn van dat Cole Sprouse en Lili Reinhart aan het daten zijn. De geruchten doen al tijden de ronde, maar nu geeft Cole ein-de-lijk antwoord op onze brandende vraag: zijn hij en Lili een setje?!

Betty en Jughead zijn hands down het leukste stel in Riverdale. Het is geen geheim dat de acteurs het ook in real life heel goed met elkaar kunnen vinden. De twee worden vaak samen gespot en daarom wordt er al tijden gespeculeerd over Cole en Lili die een setje zouden zijn. 

De acteurs deden er bovendien niks aan om de geruchten te ontkrachten – ze bleven foto’s van elkaar posten – en het was eigenlijk zo klaar als een klontje. Cole en Lili zijn een koppel! Maar nu heeft Cole tóch gereageerd op alle roddels en you’re not gonna like it. 

Hij sprak onlangs met MTV en daar zei hij het volgende: “Lili en ik spelen personages die daten, we kunnen het goed vinden en als we dan samen worden gespot is het meteen ‘Oh my God!’ Maar eerlijk, ik houd wel van geruchten.” Helaas, Cole en Lili zijn dus gewoon vrienden… 

View post on Instagram
 

Lees ook: