News

Deze blogger brengt een boek uit en jij wilt het sowieso lezen

Redactie

Blogger zijn houdt tegenwoordig echt niet alleen maar een website bijhouden in. Veel bloggers liggen met hun verhalen in de boekhandel. En ja hoor, er komt wéér een boek van een blogger uit! Deze blogger heeft zojuist een contract bij een uitgeverij getekend en klimt in de pen om een bijzonder boek uit te brengen.

Fans van Cynthia Schulz hadden het al voorspeld: ze komt inderdaad met een tweede boek! Ze heeft gisteren een contract voor haar nieuwe boek bij uitgeverij Blossom Books getekend. Maar in tegenstelling tot wat fans speculeerden, wordt het geen roman maar een non-fictie boek. “Over iets waar ik vol passie over ben Voor nu nog even ons geheim, we zijn er al even met heel veel plezier mee bezig,” zegt de blogger.

“Ik heb net een hele switch doorgemaakt van een beauty- naar lifestyle-blog. Mijn eerste boek ging bijna alleen maar over beauty maar nu is mijn blog veel breder en schrijf ik ook over het dagelijks leven. Ik vind het leuk dat ik nu zowel in mijn dagelijkse werk als met mijn tweede boek deze stap heb kunnen maken,” aldus Cynthia over haar nieuwe boek. Volgens uitgever Myrthe Spiteri zal het verhaal ons inspireren. Zeker een boek dat we willen lezen dus!

Cynthia’s nieuwe boek verschijnt dit najaar. 

View post on Instagram
 

Lees ook: