Lifestyle

Guess who’s back!? Oud-stagiaire Roos is weer terug!

Bonjour lieve Girlscene lezeressen! Herinneren jullie het nog? Met twee stagiaires op de redactie die allebei Roos heetten? Inmiddels waren wij beide weer vertrokken, but guess who’s back? Hoewel ik nog geen drie maanden geleden mijn afscheidsartikel schreef voor Girlscene, is dit mijn ‘welcome back’ artikel! Ken je mij nog niet (zo goed)? Lees dan snel verder!

Ik weet nog goed dat ik afgelopen zomer vol spanning begon aan mijn stage bij Girlscene. Zes maanden lang zat ik op de gezelligste redactie van Nederland en de tijd vloog voorbij. Ik schreef artikelen, maakte foto’s, video’s en stond regelmatig in de keuken voor jullie om de lekkerste recepten te maken.

Helaas voordat ik het wist waren de zes maanden van mijn stageperiode alweer voorbij en zat ik in januari mijn afscheidsartikel voor jullie te typen. In de afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met mijn scriptie, maar kreeg ik in de tussentijd de leuke vraag van Danique of ik het misschien leuk vond om te komen werken bij Girlscene. Drie keer raden wat mijn antwoord was! En voor ik het wist zat ik weer op de redactie en ben ik nu dit artikel aan het typen voor jullie.

Voor de meiden die mij nog niet (zo) goed kennen, heb ik nog een aantal leuke feitjes over mijzelf op een rijtje gezet.

♥ Ik ben sinds mijn stage bij Girlscene verslaafd aan chocolade
♥ Ik lust geen kaas, nee ook niet op pizza, tosti’s etc. 😉
♥ Maar verder houd ik héél erg van lekker (uit)eten
♥ Ik heb geen, maar dan ook echt geen richtingsgevoel, who’s with me?
♥ Ik ben verslaafd aan passievrucht
♥ Ik werd laatst tijdens het hardlopen achterna gezeten door een hond(je) en ik ben nu stiekem een beetje bang
♥ Mijn vaste ritueel na het uitgaan is: croissantjes halen bij de bakker, verser kan niet, toch?
♥ Ik heb tig bodylotions, maar ik vergeet ze te gebruiken
♥ En wist je dat ik mijn eerste studiegenootje (en nu nog steeds vriendinnetje!) heb leren kennen via het Girlscene forum?!

Vanaf vandaag spring ik elke woensdag weer op mijn fiets richting de Girlscene redactie, om de leukste artikelen voor jullie te maken. Bij dezen dan ook gelijk een oproepje: Heb je nog leuke ideeën, vragen of tips voor mij? Laat het hieronder weten in de comments! ♥

Liefs,
Roos