Winnen

Win: een zomer lang gratis NICE fruitijsjes

[AFGELOPEN]Denk je aan zomer, dan denk je natuurlijk aan lekkere ijsjes. En dan niet aan Ben & Jerry’s en Magnums, maar aan overheerlijke waterijsjes waarvan je er het liefst drie tegelijk eet. Als je de Girlscene redactie een beetje kent weet je dat we gek zijn op foodpost en zo ontdekten we de NICE fruitijsjes. En weet je wat? We hebben meteen een samenwerking geregeld!

Want er is niets leuker dan je favoriete snacks delen met zoveel mogelijk mensen. Daarom geven we aan één lucky winnares een koeltas gevuld met NICE fruitijsjes weg enne… wedden dat je hiermee de zomer wel doorkomt?

Het NICE fruitijsje is gemaakt van biologisch fruit met water (of sap) en wat rietsuiker en honing. Aka: er zit geen rotzooi in, maar smaakt wél hartstikke lekker. Op de Girlscene redactie zijn we in ieder geval al fan! Na het eten van zo’n ijsje hoef je je al helemaal niet schuldig te voelen. Het fruitijsje bevat slechts 40 tot 60 calorieën, afhankelijk van de smaak.

De smaken op een rij:
– Puur aardbei
– Frisse peer
– Framboos + hibiscus
– Blauwe bosbes
– Watermeloen + munt
– Peer + sinaasappel


Wat moet je doen om kans te maken op een koeltas met NICE fruitijs?

♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder “win”). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram

{@module=postContest id=”683″}