Lifestyle

Girls issues: Ik ben verliefd op een jongen die mij niet kent

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die verliefd is op een jongen die haar niet kent. 

Hoi Girlscene,

Ik vind een jongen super leuk. Hij zit een jaar hoger dan mij en hij is dan ook een jaar ouder. Ik ben echt verliefd op hem, alleen kent hij mij niet en ik hem ook amper. Via Snapchat heb ik geprobeerd contact met hem te maken, maar dat was echt heel awkward. Ik weet niet hoe ik moet laten merken dat ik interesse in hem heb. Af en toe zie ik hem in de pauzes. Ik wil dan wel op hem afstappen, maar hij zit dan met al zijn vrienden, waardoor ik het niet durf.

Xx Anoniem

verliefd op jongen
Lieve Anoniem,

Het is altijd lastig als je verliefd op iemand bent, maar hij je nauwelijks of niet kent. Hoe pak je zoiets aan? Je hebt al geprobeerd om in contact met hem te komen via Snapchat, zeker een goede manier. Stuur hem af en toe en snap en kijk of hij hierop ingaat. Misschien krijg je op een gegeven moment wel snaps van hem terug. Misschien kun je hem een keer een keuze voorleggen. Stuur hem een snap met bijvoorbeeld twee shirtje en zet erbij: links of rechts. Kijk of hij hierop reageert. Wanneer hij niks terugstuurt hoeft het niet ongemakkelijk te zijn, want misschien heb jij deze snap wel naar iedereen in je lijst gestuurd. Weet hij veel. Je kan hem ook een berichtje sturen via Snapchat. Verzin een goede reden waarover je hem een berichtje kunt sturen. Misschien heeft hij wel een te gek spijkerjasje en hoe toevallig… Jij bent net op zoek naar zoiets voor je broertjes verjaardag. Wees creatief dan lukt het je vast en zeker!

Liefs, Girlscene

Heb jij ook een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl

Lees ook: 

Beeld: iStock