Lifestyle

Girls issues: Is hij nog wel verliefd op mij?

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die niet goed weet of haar vriendje nog wel verliefd op haar is. 

Ik heb een relatie van 3 maanden met een hele leuke jongen, maar ik heb het gevoel dat hij niet zo verliefd meer is. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik heb het hem ook al gevraagd en elk weekend dat ik hem zie lijkt hij nog wel verliefd, alleen niet meer zoals in het begin. Een vriendin van mij zat ook een hele tijd non-stop met hem te flirten. Nu ben ik bang dat hij mijn vriendin leuker vindt dan mij. Hij zij dat ze geen kans maakt, maar moet ik dat geloven?

Grtjs anoniem xx

is hij verliefd
Hi Anoniem,

Wanneer je een relatie hebt dan wordt alles steeds een beetje anders. Je raakt op een gegeven moment aan elkaar gewend en het wordt steeds normaler dat je elkaars vriendje en vriendinnetje bent. Dit kan een reden zijn waarom je het gevoel hebt dat hij je minder leuk vindt? Verder is het voor ons is niet duidelijk waar je gevoel vandaan komt. Waarom je denkt dat hij je minder leuk vindt.

Het is in ieder geval goed dat je het hem hebt gevraagd. Je maakt het bespreekbaar en dat is goed. Hij zegt dat hij nog steeds verliefd op je is, vertrouw hem daarin. Waarom zou hij hierover liegen? Als hij je niet wil dan maakt hij het wel uit. Vertrouw hem op zijn woord het focus je op de positieve dingen. Wanneer jij continu onzeker gaat doen dan gaat hij dit merken en dan duw je hem juist weg.

Daarnaast is het nogal raar dat jouw vriendin met hem zit te flirten! Het is jouw vriendje dus waarom doet ze dit? Je blijft van elkaars vriendje af. Gelukkig zegt hij niks van haar te moeten, ze maakt geen kans. Weer een teken dat hij je wel echt leuk vindt.

Liefs, Girlscene

Heb jij ook een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl

Lees ook: 

Beeld: iStock