News

Gossip Girl(scene) week 17

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: zo zien Kim Kardashians billen er écht uit, Selena Gomez knipt haar lokken korter dan ooit en zijn deze Riverdale acteurs aan het daten?

Kim Kardashians billen waren het gesprek van de dag. Dit keer niet omdat ze een weinigverhullende foto van zichzelf plaatste, maar door foto’s die door paparazzi zijn gemaakt. Normaal gesproken zijn Kims kiekjes perfect gestyled en bewerkt, maar de beelden van de realityster op het strand geven toch een ander kijkje op de ster. Op haar eigen foto’s lijken haar billen strak en egaal te zijn, maar in werkelijkheid heeft Kim cellulitis. Just like normal people! De reacties op Kims ‘echte’ billen waren niet mals. Volgens Daily Mail heeft ze zelfs 100.000 volgers verloren om deze reden. Anderen kwamen juist op voor de realityster en staken haar een hart onder de riem. 

 

Thank you for indulging me.

Een bericht gedeeld door Lili Reinhart (@lilireinhart) op

Ook zo verslaafd aan Riverdale? We kijken de serie in eerste instantie voor het razendspannende verhaal, maar de hotties zijn ook niet verkeerd om naar te kijken! In real life kan de cast het goed met elkaar vinden, twee castleden in het bijzonder. Rumor has it dat Lili Reinhart en Cole Sprouse een setje zijn. Ze doen zelf in ieder geval niet zoveel om de geruchten te ontkennen. Lili plaatste deze week een foto van zichzelf en tagde Cole hierin, en Cole plaatste op zijn beurt een foto van Lili. Couple goals!

Mis jij Chuck Bass op je beeldscherm? Goed nieuws, Ed Westwick speelt in een nieuwe serie! In White Gold heeft de acteur een Brits accent, dat is al genoeg reden om te kijken toch? De serie wordt uitgezonden op de BBC en gaat over een charismatische zakenman (Ed dus!) in de jaren ’80. Hierboven een voorproefje!

De zomer is in aantocht en dat vraagt om een nieuw kapsel. Short it is voor de meeste sterren. Zo ook voor Selena Gomez. De zangeres heeft haar signature lange lokken verruild voor een korte coupe. Zo kort heeft ze het nog nooit gehad! Het is niet duidelijk of het voor een fotoshoot is of dat ze de messy korte bob de komende tijd gaat rocken. Het ziet er in ieder geval wel uit als haar echte haar!

Demi Lovato heeft een leeuw op haar lichaam laten vereeuwigen. De superster ging deze week langs de tattooshop voor een opvallende tatoeage. Demi heeft de leeuw op haar hand laten zetten! De zangeres lag al gauw onder vuur met haar tatoeage. Cara Delevingne heeft namelijk ook een leeuw op haar hand (maar dan enkel op haar vinger), gezet door dezelfde tatoeëerder! Demi laat op Twitter weten dat haar tatoeage niets met Cara te maken heeft en dat ze ‘m niet heeft nageaapt van haar.  

Until next week,
XOXO Girlscene

Lees ook:

Beeld: Getty Images