Celebs

10 tips van celebs die je zelfverzekerder maken

Onzekerheid, de één heeft er wat meer last van dan de ander, maar ondanks dat is het voor iedereen herkenbaar. Schud je onzekerheden van je af en voel je zeker, want dan straal je het ook uit. Ook celebs hebben weleens last van onzekerheden, maar de volgende celebs weten hoe jij je zelfverzekerd kunt voelen, no matter what.

Demi Lovato
“Ik ben geen model, ik heb rondingen. Ik zoek naar dingen die mijn lichaam accentueren en draag altijd kleding waar ik me comfortabel in voel.”

advies van celebs

Troian Bellisario
“Ik geloof dat je elke dag goed voor jezelf moet zorgen en je lichaam moet aanbidden. Onthoud: je bent jong, mooi, een eigen persoon en uniek. En dat is alles waard in deze wereld.”
 

Victoria Justice
“Kort geleden realiseerde ik me dat niet alles aan mijn lichaam, gezicht of haar perfect hoeft te zijn. Ik zou juist elke dag op moeten staan en dankbaar moeten zijn dat ik twee armen en twee benen heb. Dat ik gezond ben en mijn familie ook. Dat zijn dingen waar je over moet nadenken en dankbaar voor moet zijn.”
 

Josie Loren
“Wanneer je gelukkig bent hoe jij je leven leeft dan zie je dat aan de buitenkant.”

Zendaya Coleman
“Het beste om je te realiseren is dat je bent wie je bent en dat je het moet doen met wat je hebt. Iedereen heeft eigenschappen die ze niet leuk vinden aan zichzelf. Maar aan het einde van de dag maakt het je anders en onderscheid het je van ieder ander in de wereld.”

 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya) op

Jordin Sparks
“Het is oké dat je je soms slecht voelt en het is prima dat je niet op iemand naast je lijkt. Maar je moet weten dat je prachtig bent, je bent sterk en je bent het waard. Het is belangrijk om dat te weten.”
 

Nina Dobrev
“Iedereen heeft haar eigen onzekerheden, zo is het leven, maar op een gegeven moment kom je op een bepaald punt en realiseer je je dat ieder persoon compleet anders is. Het heeft dus geen zin om jezelf te vergelijken met anderen. Als jij iemand iets ziet dragen, ziet het er bij jou niet hetzelfde uit. Zo werkt het gewoon niet.”
 

 

Een bericht gedeeld door Nina Dobrev (@nina) op

Lily Collins
“Ik denk dat het belangrijk is om met anderen te praten over je problemen, want op het moment dat je open bent zegt iemand anders, ‘Oh, ik ook’. Ik heb precies hetzelfde. Als je dat hoort ben je meer tevreden met jezelf en ben je meer tevreden met wie je bent.”
 

Ashley Benson
“Iedereen heeft onzekerheden en we moeten leren om ze te omarmen en onszelf te zijn. Het heeft een poos geduurd voordat het me lukte, maar aan het einde van de dag voel je je een stuk gelukkiger als je niet continu denkt over wat je kunt eten en wat niet.”  
 

Emma Roberts
“Ik doe aan wat ik wil, want wanneer ik me goed voel maakt het niet uit wat andere mensen zeggen. Ik denk dat het allemaal draait om vertrouwen en de manier waarop je voor jezelf zorgt. Dat trekt mensen naar je toe.”

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron: Seventeen.com