News

Temptation Lize en Ken nemen de volgende stap in hun relatie (maar het is niet wat je denkt)

Het leek liefde op het gezicht tussen Temptation Island deelnemers Lize en Ken. Terwijl zij officieel nog een relatie had met Jefferson wist Ken haar te charmeren met zijn looks en praatjes. En guess what? De twee zijn nog steeds bij elkaar én nemen de volgende stap in hun relatie. Benieuwd wat het is? Girlscene vertelt het je.

De volgende stap nemen betekende altijd dat je gaat samenwonen of zelfs trouwen en een gezin stichten, maar anno 2017 gaat dat niet meer op. Nope, Lize en Ken verbinden zich nu op een andere manier aan elkaar: door hun vlogkanaal! Ja, je leest het goed: de twee zijn aan het vloggen geslagen.
 

Hartstikke fijn natuurlijk, want we vielen met z’n allen in een zwart gat na het einde van Temptation. Sowieso wil je op de hoogte blijven van de deelnemers, maar met alleen Instagram foto’s en snaps redden we het niet. We want more en dat geven Lize en Ken de kijkers! Door te vloggen krijg je pas echt een kijkje in hun leven en relatie. En goed nieuws: er staan inmiddels al twee vlogs online.

Lees ook: