News

Aha: Monica Geuze onthult waarom haar boek wéér vertraging heeft opgelopen

Het was vorige week groot nieuws voor velen: Monica Geuze bracht naar de pers het vervelende bericht naar buiten dat haar boek wéér was uitgesteld. En dat een week voor de lancering! My Way komt ‘wegens omstandigheden’ ergens in mei uit en we kunnen ons zo voorstellen dat fans niet heel blij waren. Nu legt Monica uit waarom het boek niet uitkomt op de verwachte datum.

Het is heel zuur voor de Monica fans die het boek bijvoorbeeld via pre-order hebben besteld. Zij zouden My Way allang in huis moeten hebben, maar er is toch vertraging opgelopen. Monica baalt als een stekker, maar vond wel dat het nodig was om opheldering te geven.


Monica is sinds afgelopen jaar bezig om haar boek My Way te schrijven en nog ligt het niet in de schappen. Hoe kan dat? Er zijn fouten gemaakt in het boek waardoor Monica het nog niet wil uitbrengen. Inmiddels zijn er 10.000 (!) exemplaren gedrukt waar grote fouten instaan. Zo staat er een foto van Marcella en Monica op de plek waar een foto van haar BFF Danique hoort te staan. ‘Ik heb er echt even wakker van gelegen’, biecht ze op. Daarnaast onthult Monica dat ze in het boek ook praat over vriendschappen én relaties. Nu denken wij alleen: schrijft ze over Lil Kleine en zo ja, wat dan?

To be continued, want op 9 mei zou My Way écht verkrijgbaar moeten zijn.

Bekijk hier de hele video:

Lees ook:

Beeld: Brunopress