Films & Series

Dropt Pretty Little Liars nu twee hints dat dit personage Uber A is?

Met slechts negen afleveringen te gaan (snik!), is het tijd voor de makers om hints te droppen over de echte identiteit van Uber A. In de eerste aflevering van seizoen 7B was het al raak. Fans denken dat dít personage Uber A is, omdat er maar liefst twee gigantische aanwijzingen zouden zijn. Is dit dan echt Uber A?

Er kan nog van alles gebeuren in de laatste afleveringen van Pretty Little Liars, maar een ding is zeker: Uber A wordt onthuld. Dankzij de première van seizoen 7B hebben we wel een idee wie het zou kunnen zijn: Paige McCullers! En wel om twee aanwijzingen. 

Aanwijzing 1: De nieuwe baan van Paige
Na een indrukwekkende zwemcarrière keert Paige terug naar Rosewood High als Athletic Department Supervisor. Ook wel bekend als de A.D. Supervisor… Aangezien niks toeval is in Pretty Little Liars, gaan we ervan uit dat de nieuwe titel van Paige ook geen toeval is. 

Aanwijzing 2: Het haar van Paige
Aan het einde van de aflevering zien we Uber A met Jenna. De oplettende kijker zag een klein stukje van het haar van Uber A. En laat het haar nu heel veel op het kapsel van Paige lijken!

Paige stond misschien niet bovenaan de verdachtenlijst, maar Pretty Little Liars heeft ons wel vaker verrast. Het is altijd iemand van wie je het niet verwacht. Daarom zou het wat ons betreft zomaar kunnen dat Paige Uber A is. Nog even geduld… 

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron: Seventeen.com