News

Monica Geuze heeft heel slecht nieuws voor ons

Het gaat Monica Geuze voor de wind: haar YouTube-kanaal blijft groeien, ze heeft een leuke relatie en lieve vrienden, en doet waanzinnig veel leuke dingen. Zo brengt Monica binnenkort haar eigen boek uit! Maar helaas heeft de vlogger heel slecht nieuws voor ons… 

Fans sprongen een gat in de lucht toen Monica aankondigde dat ze een boek ‘My Way’ uitbrengt. De vlogger is er al een tijdje keihard me bezig. In My Way vertelt Monica over haar weg naar succes, met alle hoogte- en dieptepunten, en geeft ze tips en nog meer inkijkjes in haar bijzondere leven.

Veel fans hebben het boek al besteld en de lancering is in zicht. Vanaf 25 april zou My Way overal verkrijgbaar zijn. Maar er is slecht nieuws. De verschijning van Monica’s boek wordt verplaatst. Helaas, we zullen dus nog langer moeten wachten tot we het boek van de vlogger kunnen openslaan. 

De uitgeverij van Monica, Kosmos Uitgevers, heeft verklaard dat de presentatie én verschijning van het boek ‘wegens omstandigheden’ wordt verplaatst. Gelukkig hoeven we niet al te lang te wachten, My Way verschijnt op een nader te bepalen datum in mei.

Lees ook: