Beauty

Waarom je de Rimmel Volume Shake mascara écht moet proberen

Krijg je ooit genoeg van mascara? Probably not. En daarom zijn we op de Girlscene redactie iedere keer weer op zoek naar een mascara die nóg beter is dan de mascara die we nu al hebben. We denken dat we ‘m hebben gevonden: van de Rimmel Volume Shake mascara zijn we voor het eerst sinds tijden onder de indruk. Girlscene’s Danique test het alvast voor je.

Een mascara hoeft alleen al volume te beloven en je hebt onze aandacht, maar wat we pas écht interessant vinden is als er een speciale technologie achter de formule zit. Juist daarom is de Rimmel Volume Shake mascara zo leuk: het bevat een speciaal systeem waardoor de mascara niet uitdroogt of klontert omdat er bijna geen zuurstof bij komt. Precies wat je nodig hebt! Niets zo vervelend als een mascara die je na twee maanden al in de prullenbak moet gooien omdat ‘ie op lijkt te zijn.

Rimmel Volume Shake mascara

Shaker-systeem

Rimmel Volume Shake mascara heeft het eerste gepatenteerde shaker-systeem. Gepatenteerde shaker-watte? Simpelweg is het een mascara die je op elk moment kunt shaken om de formule te ‘verversen’. Door dat te doen droogt je mascara niet uit én gaat het dus nooit klonteren. Score. Rimmel is tien jaar bezig geweest om de watergel structuur te ontwikkelen. Zodra er in de tube klontjes ontstaan verdwijnen ze weer als sneeuw voor de zon gezien je de mascara drie tot vijf keer heen en weer beweegt, zodat je een mascara nu eindelijk wél helemaal op kunt maken. Omdat we op Girlscene HQ de beroerdste niet zijn willen we best de proef op de som nemen. Krijgen we echt weelderige gladde, klontvrije en smudge-free wimpers? Danique test het!

Voor en naMascaraborstel: De borstel neemt genoeg mascara op om in één laag meer volume en een gesepareerd resultaat te geven. Omdat de borstel iets toeloopt is het ook makkelijk om de binnenste en buitenste wimperhaartjes van een laagje mascara te voorzien.
Formule: Niet te droog, maar ook niet nat.
Kleur: Zwart.
Adviesverkoopprijs: €15,49
Oordeel: Allereerst, de mascara ligt zwaarder in de hand waardoor het meteen luxer voelt. Ten tweede: voor een dramatischer resultaat met meer volume is het aan te raden om meerdere lagen aan te brengen. Dat kan gelukkig ook, want hoeveel lagen je ook aanbrengt, de mascara klontert niet. De belofte wordt dus waargemaakt. De mascara droogt mooi op en voor het beste resultaat is het aan te raden om vooraf een wimperkruller te gebruiken, maar zoals je op de foto’s ziet is dat niet per se nodig. Het is een goede mascara die niet klontert of afgeeft en de wimpers wél separeert en volume geeft. Deze gaat in het make-up tasje!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

Wil je ook de Rimmel Volume Shake mascara proberen? Bestel ‘m dan hier.

Lees ook:

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Rimmel