Beauty

10 nieuwe beautyproducten waar je excited van wordt

Beautyliefhebbers: verzamel je. Dit voorjaar lanceren de mooiste merken namelijk weer nieuwe producten. En geloof ons, dat zijn in veel gevallen producten waarvoor je naar de winkel wil gaan! Van parfum tot zelfbruiner: er ligt de komende tijd weer een hoop moois in de schappen. Girlscene zet de leukste lanceringen voor de komende maanden op een rij. Kijk je mee?


1. L’Occitane Terre de Lumiere & Divine Eye Balm
Prijs: €65 (50 ml) & €53

Je kent het ‘Gouden Uur’ wel, het moment van de dag waarop het licht prachtig goud is. Daar is Terre de Lumiere van L’Occitane op geïnspireerd. Door de geurnoten bergamot, lavendelhoning en tonkaboon is het net alsof je in de Provence loopt.

De Divine Eye Balm zorgt voor een wakkere blik rondom de ogen. Door de textuur kun je het zowel als crème of masker gebruiken. Handig!

Verkrijgbaar bij L’Occitane winkels.


2. Rimmel Brow This Way Filling Powder, Brow Gel & Scandaleyes Bold Liquid Eyeliner
Prijs: €7,99, €4,79 & €7,99

Cara Delevingne is back! Als ambassadrice van Rimmel is het haar roeping om wenkbrauwproducten te promoten want hallo, als iemand goede wenkbrauwen heeft… De Filling Powder is een heel nieuw product op het gebied van brows en wat de gel speciaal maakt is dat het arganolie bevat. Tot slot is er een nieuwe eyeliner waarmee je je ogen laat spreken.

Verkrijgbaar bij Rimmel verkooppunten.


3. Dove Nourishing Secrets
Prijs: €3,89 – €8,99

Dove heeft flink wat nieuwe producten aan hun collectie toegevoegd, dus heb je even? Van een glowing bodylotion en verzorgende bodybutters tot een fijne douchecrème en shampoo… Aan keuze geen gebrek. Wat wel moeilijk wordt is het kiezen van je favoriete geur. Dat zijn er maar liefst vijf!

Verkrijgbaar in de drogisterij.


4. MAC Min Liu
Prijs: €21 tot €59

Als één merk veel limited edition collecties uitbrengt, dan is het MAC wel. Deze keer werken ze samen met filmregisseur Min Liu voor een prachtige collectie en wauw: de verpakking ziet er zo mooi uit! Op de foto zie je de Cream Colour Base in All Year Red (€23), Fortune Duo in Platinum Shadow/Lotus Pink (€26), Pearlmatte Face Powder in First Waves (€39) en een lipstick in de kleur Dynasty Red (€23).

Verkrijgbaar bij geselecteerde MAC verkooppunten en via maccosmetics.nl.


5. Essence We Are…
Prijs: onbekend

Nieuwe Essence goodies! Van de We Are… collectie zie je de hartjesvormige lipstick (hoe cute?) in de kleur we <3 pink en de contouring lipliner met een héél precies puntje. De paarse lipstick vind je misschien een beetje gek, maar daar hoef je je geen zorgen te maken. Dit is namelijk zo’n lipstick die van kleur verandert, dus in werkelijkheid zie je juist een roze tint.

Verkrijgbaar bij Kruidvat.


6. BE CREATIVE MAKE UP

Prijs: €15,25 – €17,05

Niets vervelender dan je make-up die aan het einde van de dag compleet verdwenen lijkt te zijn… Gelukkig is dit verleden tijd door de nieuwe Photo Perfecting Make up Setting Spray en Mattifying Powder van BE. Ideaal voor de zomermaanden en sweatproof. 

Verkrijgbaar bij ICI Paris XL.


7. Daily Concepts

Prijs: €11 – €19,99

Scrubben is belangrijk, al helemaal in de zomer. De scrubs van Daily Concepts bevatten SMART Technology. Het label vervaagt en geeft hiermee aan dat de scrub vervangen moet worden. Hoe handig! Er is een scrub voor het lichaam, gezicht en rug.


8. s. Oliver Feels Like Summer
Prijs: €16,50

s. Oliver heeft de geur gebotteld waarbij je direct denkt aan een vakantie aan zee. Een perfect parfum voor jonge meiden en wel zo fijn: als je een vriendje hebt kun je hem de mannenversie geven. Met geurnoten als perzik, citroen, oceaan en jasmijn is dit een lekker geurtje voor de komende maanden.

Verkrijgbaar bij geselecteerde warenhuizen en bij s. Oliver online. 


9. KIKO Summer 2.0

Prijs: €8,95 – €22,95

KIKO bereid ons voor op de zomer met deze nieuwe goodies. De baked blushes (€16,95) geven je een mooie gezonde blos en de bronzers (€22,95) zijn to die for. Waar we op Girlscene HQ vooral blij worden zijn de highlighter drops (€11,95) en de inimini mascaraborstel (€11,95). Check it out als je geïnteresseerd bent!

Verkrijgbaar bij KIKO winkels.

Lees ook:

Must reads 👀