Lifestyle

YAY! Netflix komt met beste functie ooit voor iedereen die altijd onderweg is

We sprongen een gat in de lucht toen Netflix in november groot nieuws bekend maakte. De streamingdienst had een download button gelanceerd waarmee je een film of aflevering kunt downloaden als je goede internetverbinding hebt, en daarna overal waar je wilt kunt Netflixen. Ideaal voor in de trein of in het vliegtuig! Maar er was een catch. De download button was niet voor pc en laptop beschikbaar #meh. 

Download button
Je voelt ‘m misschien al aankomen. Netflix heeft zich bedacht en heeft de download button tóch beschikbaar gemaakt voor pc en laptop. Je kunt straks op je Windows pc Netflix-series en films downloaden om ze later offline te bekijken. Ideaal voor onderweg en nu dus ook op een groter scherm. Hoera!

Netflix Originals
De download button is in eerste instantie alleen beschikbaar voor Netflix Originals zoals Orange Is The New Black en Stranger Things, maar het is de bedoeling dat alle series en films binnenkort offline te downloaden zijn. De streamingdienst moet eerst de rechten in orde maken. 

Windows
De download button voor pc is alleen beschikbaar voor Windows pc’s en laptops. Om offline te kunnen downloaden moet je namelijke de officiële Netflix-app downloaden in de Windows Store. Dat is niet erg, want de app vreet minder energie dan de webversie. Apple-gebruikers moeten nog even geduld hebben!

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron: Dutchcowboys.nl