Lifestyle

Deze nieuwe emoji app is zo leuk dat je straks niet meer zonder kunt

Eén van de beste dingen aan je smartphone is – aber natürlich – dat je emoji kunt gebruiken. Want eerlijk is eerlijk: die gebruik je toch iedere dag? Voor emoji liefhebbers is er in ieder geval fantastisch nieuws, want naast het versturen van emoji kun je er nu zelf één woorden. Huh? Wat? We leggen het je uit in dit artikel. De app Memoji wil je ongetwijfeld proberen!

iPhone gebruikers kunnen bij deze hun hart ophalen, want de app Memoji (van de Facetune makers) is voor hen nu al verkrijgbaar in de App Store! Met de omschrijving ‘Your face is about to go viral. Become an Emoji! Make you and your friends laugh, cry, cry of laughter, throw up, throw a fit and more… Forget about sending emojis. Be one.’ ben je meteen geneigd om op de download knop te drukken. Maar voordat het zover is wil je misschien eerst even zien hoe het er allemaal aan toegaat.


Van ieder gezicht kun je dus een emoji maken. Of het nu een mond met kusje is of dat je huilt van het lachen… Klinkt het niet fantastisch? Download de app hier.

Lees ook: