Fashion

14x de mooiste minimalisme sieraden voor deze lente

Less is more! Vooral als het aankomt op deze trend: minimalistische sieraden. Sieraden hoeven niet alle aandacht te trekken, juist een sieraad in zijn bescheidenste vorm kan van jouw outfit een topper maken. Denk bijvoorbeeld aan een rij met verschillende minimal earcandy. Dit staat prachtig. Minimalistische sieraden zijn een heuse trend deze lente en zomer en daarom hebben wij de 14 leukste minimalisme sieraden voor jou op een rijtje gezet.

Vroeger waren sieraden groot en moesten ze opvallen wanneer je ze droeg. Dat is nu wel anders. Alles mag eenvoudig en bescheiden, alles mag klein en fijn. Ook qua kledingstijl is tegenwoordig ‘eenvoud’ het keyword van de meeste outfits. Dit zien we nu dus ook terug in de sieraden die we dragen. Minimalistische sieraden zijn op het moment een heuse trend en zal deze lente en zomer alleen maar groter worden. Daarnaast is het leuke van deze sieraden dat je meerdere ringetjes, kettinkjes of earcandy tegelijk kan dragen, zonder dat het too much wordt.

oorbellen
Wij op de redactie zijn groot fan van deze sieradentrend en willen jullie daarom niet onthouden van dit leuke Instagramaccount dat we onlangs hebben gespot: Aevajewellery. Een Nederlands merk met handgemaakte, minimalisme sieraden. Hieronder een selectie van onze favorieten:

♥ Earcandy

♥ Kettinkjes

♥ Ringen

♥ Armbandjes

Lees ook:

Beeld: iStock