News

Hoera! Deze bekende blogger gaat trouwen en het aanzoek is mega romantisch

Er is geen ontkennen aan: de liefde hangt in de lucht in blogland! Sterker nog, heb je Instagram in de gaten gehouden? Eén van Nederlands bekendste beautybloggers is namelijk ten huwelijk gevraagd en het verhaal is zó romantisch. Wacht maar totdat je de beelden ziet en weg kunt zwijmelen. “Je bent een persoon die ik nooit kwijt wil…”

Nu wil je natuurlijk meteen weten WIE er gaat trouwen. *Trommelgeroffel*

Serena van Beautylab is door haar George ten huwelijk gevraagd! Zoals je misschien wel weet waren ze onlangs in Tsjechië, waar hij vandaan komt, en hoe romantisch: hij nam haar mee naar een plek waar hij vaak kwam. Met een geweldig uitzicht bleven ze vervolgens even zitten op één van zijn favoriete spots en toen gebeurde het…

Watch on YouTube

Je voelt ‘m natuurlijk al aankomen als je ziet dat de camera perfect wordt neergezet terwijl Serena helemaal niets doorhad. En dan begint George met zijn lieve verhaal. “Je weet dat ik heel veel van je hou. Je bent de persoon met wie ik echt de rest van mijn leven wil delen en de persoon met wie ik zo goed kan praten. Je bent de persoon die ik echt nooit kwijt wil en ik wil iets doen wat je waarschijnlijk niet had verwacht…” AHHH! “Ik wil voor altijd bij je zijn.” Serieus, dat wil iedere vrouw toch horen? Gefeliciteerd!

Lees ook:

Must reads 👀