Lifestyle

16x de meest luie dingen die luie mensen doen

Iedereen is weleens lui. Soms heb je gewoon geen zin om een boek in een andere kamer te halen en je kan er flink van balen als je lekker op de bank zit en de afstandsbediening buiten handbereik is. Maar sommige mensen maken het wel heel bont. Op het Reddit-forum hebben luie mensen hun meest luie ding dat ze ooit hebben gedaan gedeeld… Ooit een pizza besteld bij een pizzeria tegenover je huis? 

1. “Mijn schoonvader heeft twee televisies tegenover elkaar in de slaapkamer. Op deze manier kan hij altijd comfortabel liggen. Als hij niet meer lekker ligt op één kant, dan rolt hij gewoon naar de andere kant. Voilà, daar staat nog een televisie op hetzelfde net.” 

2. “Er is een pizzeria tegenover mijn huis, maar toch bestel ik liever pizza. Ik kan de bezorger vanuit mijn raam naar mijn huis zien lopen.” 

3. “Als ik iets breekbaars op de grond wil leggen zoals mijn telefoon, dan laat ik het liever zachtjes op mijn voet vallen dan dat ik buk.”  

4. “Mijn lichtknopje zit aan de andere kant van de kamer. Soms roep ik mijn broer om hem een random vraag te stellen en vervolgens te vragen of hij het licht uit kan doen zodat ik niet op hoef te staan.” 

5. “Soms ben ik te lui om mezelf af te drogen. Ik blijf dan net zolang staan tot ik door de lucht droog ben geworden.” 

6. “Op de dag van mijn verhuizing was ik zo moe, dat ik mijn matras op de grond heb gelegd. Het bedframe zette ik in een hoek. Het is twee jaar later en het bedframe staat nog steeds in de hoek.” 

7. “Mijn hond heeft een flesopener aan haar halsband zodat ik er nooit één hoef te zoeken.” 

lui slapen

8. “Een jongen die ik ken at ooit een muffin, maar hij was te lui om het papieren omhulsel weg te gooien. Daarom at hij het papier ook maar op.” 

9. “Ik was te lui om koffie te maken, daarom heb ik een glas cola in de magnetron gedaan om toch nog cafeïne binnen te krijgen. Ik kan het niemand aanraden.” 

10. “Ik was Breaking Bad aan het kijken en wilde een glas sap. Ik heb er toen voor gezorgd dat het internet niet meer werkte op de laptop van mijn moeder, zodat ze naar mijn kamer zou komen om te vragen wat er aan de hand was en ik meteen kon vragen of ze een glas sap mee wilde nemen. Ik schaam me er nog steeds voor.” 

11. “Ik doe alsof ik de wekker niet hoor zodat mijn vriend opstaat om hem uit te zetten.”

12. “Met de auto naar school gegaan, toen ik erachter kwam dat de lift kapot was. Ik ben weer naar huis gegaan.” 

13. “De afstandbediening lag een meter verderop. Ik heb een afstandsbediening-app gedownload.” 

14. “Ik heb een halfuur naar de torrent van een boek gezocht die in de andere kamer lag.” 

15. “Als ik honger heb, dan doe ik soms liever een dutje omdat het minder moeite kost dan eten maken.” 

16. “Ik heb ooit met mijn kleding aan geslapen, zodat ik ‘s ochtends later op kon staan.” 

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron: Reddit.com