Beauty

Make-up liefhebbers opgelet: met déze code scoor je MAC make-up met korting

Nog even de lipstick in de kleur Mehr aan je (digitale) winkelmandje toevoegen en oh, eigenlijk wil je ook nog wel een nieuwe foundation proberen… Shoppen bij MAC is meer dan gevaarlijk als je een liefhebber van cosmetica bent. En je weet dat het duur kan worden. Gelukkig is er nu een te gekke kortingscode! Lees snel verder, want er is niet één code… Er zijn er twee.

Je kunt je best doen om op Google goede deals te vinden wat betreft MAC make-up, maar in Nederland ga je de producten nu eenmaal niet met korting scoren. Dat is vast hun policy. Maar er is wel goed nieuws: drie dagen geleden heeft MAC op Facebook een kortingscode aangekondigd en OMG, heb je dat eerder gezien? De Girlscene redactie niet.

Beter nog, Girlscene’s Renée stond zaterdag nog in de MAC Store in de Leidsestraat (Amsterdam) twee wenkbrauwproducten af te rekenen. Who knew dat je die ook met korting had kunnen krijgen? MAC geeft namelijk €10 korting op je bestelling als je via de website maccosmetics.nl bestelt. Waarschijnlijk om meer mensen via hun website te laten bestellen, maar hé… niets mis met een fijne kortingscode. We’re down!


Als je bij het afrekenen de code ‘GIFT2017’ invoert krijg je de korting. Het is onduidelijk tot wanneer de korting geldt en of je een bepaald bedrag moet besteden. Uiteraard hebben we de code even geprobeerd en op één lipstick werkt het niet, maar wel als je bestelling richting de €100 gaat. Even uitproberen, dus. Anders kun je je altijd nog inschrijven voor de nieuwsbrief en code ‘WELCOME’ gebruiken voor 10% korting.

Happy shopping!

Lees ook:

Beeld: Getty Images