Fashion

7 bikini trends die je tijdens de zomer van 2017 wil dragen

De zomer laat nog even op zich wachten, maar wat ons betreft kan je niet vroeg genoeg beginnen om je garderobe zomerklaar te maken. Een mooie bikini mag hierbij zeker niet ontbreken en de perfecte bikini shoppen kost immers tijd. Om jou een handje te helpen en te inspireren hebben wij de leukste bikini trends van 2017 op een rijtje gezet. Yes, de voorpret op de zomer kan beginnen!

Wil jij deze zomer shinen op het strand? Dan mag één van deze bikini’s zeker niet onbreken in jouw kledingkast:

bikini trends 2017

1. Ruches en kant
Deze zomer mag je bikini op en top vrouwelijk zijn. Laat je vrouwelijke charmes daarom versterken door een bikini met ruffles of kant. Wil je echt iets meisjesachtig? Kies dan voor een bikini met ruches en wil je juist iets sexy? Kies dan voor eentje met kant.

roesjes, kant bikini
Top €22,65 | broekje €13,32

2. One-shoulder
Dit jaar ligt de nadruk op je schouder en dit komt door de prachtige one-shoulder bikini. Een trend voortgevloeid uit de one-shoulder trui. De brede bant valt in een diagonale lijn over je schouder en geeft mooi effect en een leuke twist aan je bikini.

one-shoulder bikini 
Top €17,33 | broekje €10,67

3. Franje
Ook bikini’s met franje kom je dit jaar weer veel tegen op het strand. De franjes mogen vol aanwezig zijn op je broekje of de top. Vind je dit too much? Er zijn ook bikini’s met alleen franjes aan het uiteinde van de touwtjes.

bandeau bikini blauw
Bikini €59,99

4. Sporty
Plons jij het liefst de zee in zonder na te hoeven denken of je je bikini nog wel op z’n plaats zit? Dan is een sportieve bikini misschien wel iets voor jou. Gelukkig zijn ze deze zomer volop verkrijgbaar en heb je genoeg keuze als je voor dit type gaat.

Calvin klein bikini
Top €39,95 | broekje €29,95

5. Wikkel
Ook de wikkelbikini zien we weer terug in 2017. Deze bikini heeft twee lange linten onder aan de top welke je om je lichaam wikkelt. Het inwikkelen geeft een stoer en speels effect.

wikkel bikini otto
Bikini €54,99

6. Witte bikini
Ben jij gek op witte bikini’s, omdat het je/bruine kleurtje zo lekker accentueert? Goed nieuws voor jou! Witte bikini’s zijn een heuse trend in 2017, maar dan wel in ‘bruidsstijl’. Kies dus voor een kanten stofje of witte bikini met romantische bloemenprint.

witte romantische bikini
Top €32,00 | broekje €18,67

7. Nude
Naast onze lippenstift en nagellak mag nu ook onze strandoutfit eraan geloven, nude. Een nudekleurige bikini mag je dit jaar toevoegen aan het stapeltje in je kast. In eerste instantie zul je misschien denken een nude kleurige bikini? Hell no! Maar wanneer je een andere tint dan je huidskleur kiest kan dit erg mooi staan.
nude bikini
Top €13,95 | Broekje €13,95

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron: Fashionisers.com