News

Wauw: UGG komt met een wel heel opmerkelijk model voor de zomer 

Het is zonder twijfel de meest geliefde én gehate schoen ter wereld: de UGG laars. Het seizoen is bijna over voor de fluffy laars. Je hebt jouw UGGs niet meer nodig om je voeten warm te houden! Maar er is nieuws. Je hoeft UGGs in de warme seizoenen niet te missen, het merk komt met een nieuw model dat speciaal voor de zomer is ontworpen. En nee, het is geen laars. Wat dan wel? Dat lees je hier. 

Het lentezonnetje schijnt volop en dat is het perfecte moment voor UGG om haar nieuwe model te introduceren. Het modemerk lanceert een limited edition it-sandaal. Het zijn slides met een fluffy laagje, zoals je van UGG gewend bent. De it-sandaal is in zes pastelkleuren verkrijgbaar: babyblauw, babyroze, neonroze, zwart, blauw en wit. 

De slides van UGG lijken op de fur slides van Puma die zeer geliefd zijn in modeland en veel worden gedragen door fashionbloggers en celebs als Rihanna. De nieuwe sandalen van UGG zijn dus helemaal volgens de laatste trends! En mocht het toch nog een beetje koud zijn op een lente- of zomerdag dan worden je voeten toch nog een beetje warm gehouden ;-). 

De nieuwe UGG sandalen zijn verkrijgbaar in UGG winkels en via UGG.com. De sandalen kosten €130, zolang de voorraad strekt!

uggs sandaal schoen

uggs sandaal blauw
UGGs sandaal blauw, €130

ugg sandal pink
UGGs sandaal roze, €130

Lees ook: 

Beelf: UGG®