Films & Series

Niet wachten tot vanavond? Temptation Island afl. 9 is uitgelekt en hier kun je ‘m gratis bekijken

Heel Nederland is in de ban van Temptation Island. Welke relaties zijn sterk genoeg of zullen er toch affaires ontstaan? In de vorige aflevering sloegen de beelden van het kampvuur in als een bom. De aflevering van vanavond belooft daarom smeuïger dan ooit te zijn – de remmen gaan los! Kun je niet wachten tot vanavond? Hier vind je de link naar de nieuwe aflevering waar je ‘m gratis kunt zien!

Er is niet gelogen toen werd gezegd dat dit het heftigste Temptation Island-seizoen ooit is! Het lijkt erop dat vrijwel iedereen een scheve schaats rijdt, als we de roddels mogen geloven. De aflevering van vanavond is in ieder geval allesbepalend voor meerdere relaties op het eiland. Na de heftige aflevering van vorige week zinnen de mannen op wraak!

Aflevering 9 wordt vanavond uitgezonden op tv. Kun je niet zo lang wachten na de heftige aflevering van vorige week en wil je nú weten hoe het verder gaat? Dan kunnen wij jou heel blij maken, want wij hebben de link naar de nieuwste aflevering. Daar kun je ‘m gratis bekijken! Je hoeft dus niet te betalen zoals bij RTL XL. 

We kunnen alvast verklappen dat de mannen na de beelden tijdens het kampvuur diezelfde avond nog zoete wraak nemen… Zien? Hier kun je Temptation Island aflevering 9 alvast bekijken. 

Lees ook: 

Must reads 👀