Lifestyle

Instagram introduceert nieuwe functie en het gaat je gelukkig maken

Yessssss, Instagram! Er is goed nieuws op deze dinsdagochtend, want toen de Girlscene redactie gisteravond een laatste rondje Instagram deed voor het slapen gaan ontdekten we een nieuwe functie waar je erg blij van kan worden. We wisten het meteen: hier moeten we over schrijven.

Natuurlijk is het nu mogelijk om een heel artikel te schrijven van minstens vier alinea’s lang en vijf cliffhangers, maar laten we vooral een lang (nou ja…) verhaal lekker kort maken. Wat blijkt? Instragram heeft een functie geïntroduceerd waardoor het mogelijk is om livevideo’s op te slaan. Nogal tegenstrijdig, want eerst wilden ze dat juist niet. Hoe dan ook, zo is het toch mogelijk om je eigen livevideo op te slaan. En dat is goed nieuws voor Girlscene HQ, want als er iets leuks gebeurt tijdens het live gaan kunnen we het op die manier later op onze telefoon terugkijken.

Zo gaven we gisteren nog live een Hugo Boss parfum weg en verloten we binnen nu en twee weken een super leuke lightbox, dus de smaak om livevideo’s te maken hebben we zeker te pakken. Vergeet daarom niet om @girlscene.nl te volgen op Instagram en onze Instagram Stories in de gaten te houden, want daar kondigen we onze livevideo’s aan!


Belangrijk detail: het is helaas niet mogelijk om als gebruiker een video van een ander op te slaan. Dat is jammer, want zo zou het mogelijk zijn om naderhand de video te bekijken wanneer het jou uitkomt. 

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock