News

Gossip Girl(scene) week 11

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: De Kardashians verdienen een fortuin met een Instagram-post, Louis Tomlinson praat voor het eerst over Cheryl Cole (smelt!), Selena Gomez praat openlijk over therapie en fan maakt hilarische foto met Ed Sheeran.

View post on Instagram
 

Ook al zijn de Kardashians iets meer out of the picture sinds Kims overval in Parijs, het banksaldo van de familie is er in ieder geval niet rouwig om. De wereldberoemde familie heeft namelijk een nieuw goudmijntje gevonden. De Kardashians verdienen een fortuin met Instagram. Spot je #ad of #spon? Dan kun je erop rekenen dat Kim, Kourtney of Kylie een getal met zes cijfers op hun bankrekening kunnen bijschrijven. That’s right, met slechts een foto verdienen de Kardashians een ton. Dus. 

View post on Instagram
 

Het is inmiddels wel duidelijk dat Louis Tomlinson en Cheryl Cole een setje zijn en een kindje verwachten. Maar ze hebben nog nooit publiekelijk over de relatie gesproken. Tot nu! “Ik heb overduidelijk de mooiste vriendin van de wereld en het is echt fantastisch. Ze is altijd mijn droomvrouw geweest,” zegt de zanger. “Ze steunt mij volledig. We zijn super gelukkig.” Awwww! *insert heart eye emoji*

View post on Twitter

Stel je voor: je komt Ed Sheeran in het wild tegen en je hebt de moed verzameld om hem om een foto te vragen. De zanger is heel aardig en stemt uiteraard toe. Als je de foto eenmaal hebt gemaakt schrik je een beetje. Niet omdat jij er raar uitziet, maar Ed! Een fan maakte de meest hilarische foto met de superster. Arme Ed werd getroffen door een windvlaag waardoor hij er een beetje ongelukkig op staat. De foto gaat inmiddels viral, tot hilariteit van veel fans. Eerlijk is eerlijk, wij hebben ook een beetje gelachen. 

View post on Instagram
 

Inbrekers laten de Kardashians/Jenners niet met rust. Dit keer is Kendall Jenner het slachtoffer. Het topmodel kwam woensdag thuis. In eerste instantie had ze niet door dat er wat miste in haar huis in Los Angeles. Pas toen ze rond 1.00 ‘s nachts in haar slaapkamer kwam, merkte ze dat ze juwelen miste. De alarmeerde meteen de politie, die al gauw arriveerde. Daarna bleek dat er ongeveer voor 200.000 dollar aan juwelen is gestolen. Kendall is volgens een bron enorm overstuur door de gebeurtenis en heeft haar beveiliging aangescherpt. 

View post on Instagram
 

Selena Gomez nam vorig jaar tijd voor zichzelf om aan zichelf te werken. De zangeres had last van depressies en had weinig zelfvertrouwen. Ze ging hiervoor in therapie. Inmiddels gaat het stukken beter, mede dankzij therapie. Selena spreekt openlijk over haar ervaring met therapie en zegt er veel aan te danken te hebben. “Het was misschien wel het moeilijkste dat ik ooit heb gedaan, maar tegelijkertijd was het ook het beste wat ik voor mezelf heb gedaan,” aldus Selena. De brunette gaat nog steeds naar therapie en dat bevalt haar goed. 

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Lees ook:

Beeld: Getty Images