Films & Series

Het originele script van The Vampire Diaries had een heel ander einde

We zitten nog in de ontkenningsfase, maar deze week komt er toch echt geen nieuwe aflevering van The Vampire Diaries. Vorige week werd de allerlaatste aflevering ooit uitgezonden. De serie kreeg een spetterend einde, maar de schrijvers hadden eigenlijk heel andere plannen met Elena. Say what?! Let op: lees niet verder als je de laatste aflevering nog niet hebt gezien. 

Tissues waren niet aan te slepen bij de laatste aflevering van The Vampire Diaries. De broers Salvatore moesten beslissen wie er moest sterven om Mystic Falls te redden. Stefan gaf zijn toekomst met zijn vrouw Caroline op om zijn broer Damon te redden. We zagen dat Damon en Elena weer bij elkaar kwamen. “Je hebt letterlijk een eeuwigheid met Elena voor je,” zei Stefan tegen Damon. Snik! 

Maar, surprise! Schrijvers Julie Plec en Kevin Williamson hadden heel andere plannen met Elena. Kevin had juist altijd in zijn hoofd dat Elena zou eindigen met Stefan. “Ik dacht altijd dat het Elena en Stefan zou worden. Ze zijn de anker van de serie, maar omdat we Elena kwijtraakten in seizoen 6, konden we niet meer terug.” 

Nina Dobrev kon maar terugkeren voor een aflevering en er was niet genoeg tijd om het verhaal te eindigen zoals de schrijvers in hun hoofd hadden. Als we Damon en Elena samen zien dan is het raar om te bedenken dat de schrijvers Stefan en Elena als end goals zien! Het plan was dan ook om niet Stefan te laten sterven, maar Damon… Weird! 

Lees ook: 

Bron

Must reads 👀